Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha falási rohamok...

Mit tegyek, ha falási rohamok jönnek rám?

Figyelt kérdés
Mostanában(az elmúlt 2-3 hétben) egyfolytában csak eszek. Azt veszem észre, hogy mondjuk megebédelek de kb. 15 perc múlva már megint éhes vagyok és főként édességet,pizzát meg ilyeneket kívánok(sajnos nem csak kívánok,hanem eszek is:/) Mit tegyek, hogy csökkenjen az étvágyam? Nemrégen még olyan jó volt,mert alig ettem(reggel,délben, este azon kívül csak max háztartási kekszet vagy joghurtot, de most..) Valaki segítsen, tudnátok ajánlani valamilyen étvágycsökkentő ételt/italt/vagy mást??
2012. jún. 20. 18:34
 1/2 anonim válasza:
vegyél be egy jó erős mentolos cukorkát és egy darabig nem lesz kedved enni.
2012. jún. 20. 18:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Nemrégen még olyan jó volt,mert alig ettem(reggel,délben, este azon kívül csak max háztartási kekszet vagy joghurtot - az éheztetésre így válaszol a szervezeted.
2012. jún. 20. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!