Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetnék a falási rohamok...

Mit tehetnék a falási rohamok ellen?

Figyelt kérdés
Egy éven keresztül tartottam magam Norbi diétájához. Nem hiányzott semmi, ettem mindenfélét a korlátokat betartva. 22 kg- ot fogytam ez idő alatt, amire nagyon büszke vagyok. most gondok vannak a munkahelyemen, és a stressz miatt folyamatosan eszem :-( Kb. 1 hete, úgyhogy még nincs nagy baj, de kellene valami megoldás... Szerintetek?
2009. máj. 8. 19:21
 1/10 anonim ***** válasza:
próbálj meg olyan dolgokat rágni ami nem hízlal..műzli , alma vagy más gyümi, vegyél rágót és mikor ennél rágd azt. néha énis at szoktam:P vagy a másik lehetőség.. próbálj meg ellenálni és nem enni amikor rádjön. szerintem pár nap alatt megis szoknád újra.
2009. máj. 8. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Étkezz normálisan, vagy válassz valami feszültséglevezető "hobbit". Menj el futni...
2009. máj. 8. 19:55
 3/10 anonim válasza:
Folytasd tovább a Norbi-diétát, ennyire egyszerű.Szerintem nem nagy kunszt. Én is kipróbáltam régen, keveset kellett fogynom...
2009. máj. 8. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna a kérdést!! :)

Ledobtam 11 kg-ot december óta, de jött az idegbaj, mert nem volt pénzem, munkanélküli voltam és egész nap kattogtam, őrlődtem, lehetetlen volt a fogyás, sőt, elkezdett visszajönni. :S

Most van munkám, de még nincs fizum, várom az elsőt, és akkor megint veszek egészséges kajákat, meg visszaállok a fogyásra.

Addig meg még bűnözök, kihasználom ezt a kis időt még. :)

Szerintem meg kell erőszakolnod magad, tudom, hogy így nem hihető, de rohadtul akarni kell, hogy visszaállj.

Nagyon szép teljesítmény, amit eddig lefogytál, nagyon gratulálok hozzá!!!

Tudod, hogy erős vagy, ez is azt bizonyítja, ne hidd el, hogy elgyengültél, most is ugyan olyan erős vagy!!

Ne hagyd magad feldühíteni, ne menj bele a vitákba, hagyd ott!

Pozitívan állj hozzá, nézd a jó oldalát, ha ennél, igyál sokat, meleget, az telít.

Nagyon sok kitartást és erőt kívánok!!!!

2009. máj. 8. 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:

"Addig meg még bűnözök, kihasználom ezt a kis időt még. :) "

Annál tovább kell majd diétázni.

Egyébként a diéta ha jól csinálod nem kínszenvedés, sőt egyáltalán fel sem tűnik ha jól csinálod...

Némi biológiai ismeret meg egy kalóriatáblázat meg némi sport csodákat művel...

2009. máj. 8. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Az 1. hozzászólónak: a müzli nem egy fogyókúrás étel. Ugyan egészséges, de egy ismerősöm akkor kezdett hízni, amikor napi rendszerességgel müzlit evett (reggelire, vacsorára).
2009. máj. 9. 08:56
 7/10 anonim ***** válasza:
utolsó hozzászóló. igaz hogy az nem fogyókúrás étel. De nézz meg egy műzli szeletet 75 kalória van benne van amelyikbe 90 de megkell nézni mielőtt megveszed. uzsonnára szerintem jó..énis szoktam és mégis fogyok. nem azt mondtam hogy tömje magába az illető. ezekkel a zacskós műzlik tudom hogy nagyon hízlalnak én úgy szoktam hogy 3 evőkanállal teszek tejbe és azt eszem reggelire néha. abba kb 180kalória van + a tej ami 40. ebbölsem szabad sokat enni..este meg főleg. sok fogyókúrás azért nem csinálja jól mert azt hiszi a műzli fogyaszt..megeszik reggelire egy tányérral és nemis gondolja hogy megevett vagy 500-600kalóriát.
2009. máj. 9. 14:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm minden válaszadónak!!!
2009. máj. 9. 19:55
 9/10 anonim válasza:

Sikerült visszaállni?

Bocsi hogy igy 3 évre rá kérdezgetek, de nálam most pontosan ugyanez a helyzet... (7-8 hétig nem ettem semmi cukrosat, pékárukat, rizst, krumplit, zsírosat . Le is fogytam 55 kilóról 48ra, de most ugy 2 hete valahogy nem megy, és mindig dugig ezem magam...valahogy nembírom kontrollálni magam, és már 2 kiló vissza is csúszott. De muszáj leszek visszaállni, ez igy nem mehet, ráadásul a közérzetem is sokkal rosszabb igy )

A 2009-05-08 20:04-as válaszolónak pedig nagyon szépen köszönöm sokat segített :)

2012. aug. 2. 19:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Tartom a versenysúlyom :-)

Néha elengedem magam, de tudom kontrollálni, és akkor pár napig semmi nasi... de anélkül nem bírom :-)

Sok sikert :-)

2012. aug. 3. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!