Mit tehetnék a falási rohamok ellen?
Mintha én írtam volna a kérdést!! :)
Ledobtam 11 kg-ot december óta, de jött az idegbaj, mert nem volt pénzem, munkanélküli voltam és egész nap kattogtam, őrlődtem, lehetetlen volt a fogyás, sőt, elkezdett visszajönni. :S
Most van munkám, de még nincs fizum, várom az elsőt, és akkor megint veszek egészséges kajákat, meg visszaállok a fogyásra.
Addig meg még bűnözök, kihasználom ezt a kis időt még. :)
Szerintem meg kell erőszakolnod magad, tudom, hogy így nem hihető, de rohadtul akarni kell, hogy visszaállj.
Nagyon szép teljesítmény, amit eddig lefogytál, nagyon gratulálok hozzá!!!
Tudod, hogy erős vagy, ez is azt bizonyítja, ne hidd el, hogy elgyengültél, most is ugyan olyan erős vagy!!
Ne hagyd magad feldühíteni, ne menj bele a vitákba, hagyd ott!
Pozitívan állj hozzá, nézd a jó oldalát, ha ennél, igyál sokat, meleget, az telít.
Nagyon sok kitartást és erőt kívánok!!!!
"Addig meg még bűnözök, kihasználom ezt a kis időt még. :) "
Annál tovább kell majd diétázni.
Egyébként a diéta ha jól csinálod nem kínszenvedés, sőt egyáltalán fel sem tűnik ha jól csinálod...
Némi biológiai ismeret meg egy kalóriatáblázat meg némi sport csodákat művel...
Sikerült visszaállni?
Bocsi hogy igy 3 évre rá kérdezgetek, de nálam most pontosan ugyanez a helyzet... (7-8 hétig nem ettem semmi cukrosat, pékárukat, rizst, krumplit, zsírosat . Le is fogytam 55 kilóról 48ra, de most ugy 2 hete valahogy nem megy, és mindig dugig ezem magam...valahogy nembírom kontrollálni magam, és már 2 kiló vissza is csúszott. De muszáj leszek visszaállni, ez igy nem mehet, ráadásul a közérzetem is sokkal rosszabb igy )
A 2009-05-08 20:04-as válaszolónak pedig nagyon szépen köszönöm sokat segített :)
Tartom a versenysúlyom :-)
Néha elengedem magam, de tudom kontrollálni, és akkor pár napig semmi nasi... de anélkül nem bírom :-)
Sok sikert :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!