A Durum tésztának van valami jelentősége a fogyókúrában?
Figyelt kérdés
Mindezt úgy értem,hogy az különbözik valamiben a "sima"tésztától vagy ezt sem lehet enni fogyókúra alatt?
A másik kérdésem pedig az lenne,hogy ha a fehér kenyeret pirítok meg(ami ugye kétszersült lesz)az is hizlal vagy azt ehetem(persze vaj nélkül)?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv!
2009. júl. 6. 13:50
1/4 anonim válasza:
Diéta alatt egyiket sem enném. A durum tészta durum lisztből készül más ízű és sötét színű. A kenyér diéta alatt teljesen felejtős mindegy hogy vajjal vagy a nélkül.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor mit egyek kenyér helyett?
2009. júl. 6. 14:39
3/4 A kérdező kommentje:
De pirítva sem jó a kenyér?
2009. júl. 6. 14:39
4/4 anonim válasza:
Attol hogy a kenyeret megpiritod csak egeszsegtelenebb, nemcsak hizlal de rakot is okozhat (ha tul van piritva). :/
Barmit ehetsz csak megfelelo mennyisegben es arannyal, es mozogni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!