Ilyen alakból lehet formásat csinálni? (kép)
Ha igen,hogyan? Mit kéne csinálnom? Mit kéne ennem? Mennyit kéne fogynom?
Ilyen vagyok : [link]
Hasonlóra gondoltam : [link]
Naponta min. 1 órát mozgok(tenisz,kosárlabda,konditerem,röplabda).
172cm/62kg
szerintem ne fogyózz, mert nincs túl nagy melled, és abból fogsz fogyni:/, de nyugi nem vagy vészesen kövér, maradj a sportnál és akkor nem lesz baj :)
22/F
Formásat mindenből lehet, amúgy nincs semmi a gond a mostani alakoddal sem.
Viszont olyan nem lesz, amilyet szeretnél, mivel neki a a dereka is jóval keskenyebb, ami nem a testzsírón és izomzaton múlik.
Na akkor leírom, hogy egyáltalán nem tartalak kövérnek, sőt nagyon vékony vagy szerintem, de unom az ilyen kérdéseket, amik egyrészt fölöslegesek, mivel nem egy idegen fogja megmondani, hogy te mitől fogsz fogyni, te valószínüleg jobban ismered saját magadat. Másrészt.. emberek elment az eszetek? Vékony lányok miért akarnak csontsoványra éhezni? Bár gyanítom ez a kérdés is csak egy kis önbizalom-tuning céljából tevődött fel. Szép alakod van, fölösleges sanyargatnod magad, de szerintem ezt te is nagyon jól tudod.
22/F voltam
Szia.
Aztarohadt gyönyörű alakod van:d Bármit megtennék, hogy így nézzek ki.. A másik képen lévő lány is szép, de az nekem már nagyon vékny..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!