Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy indíthatnám be a fogyást?

Hogy indíthatnám be a fogyást?

Figyelt kérdés

3 hónap alatt 9 kilót fogytam (74ről 65) kizárólag egészséges ételekkel, ahogy a nagykönyvben meg van írva, cukor-liszt-zsír kizárva, sok fehérje, kevesebb CH. 1 hónapja edzek heti 5x, súlyzós-kardiós, személyi edző által összeállított edzéstervet, fehérjeturmixot is iszom edzés után.

de már 1 hónapja nem moccan lefelé a súlyom a 65ről, és már ötletem sincs, mit tehetnék... nem hinném ,hogy ez az izmosodás miatt lenne, mert kalóriadeficitben vagyok (1200-1400), szóval az edzésnek épphogy meg kéne dobnia a fogyást... mit tehetnék? (annyi lehet a bűnöm, hogy minden nap eszem egy kanál mézet és sok gyümölcsöt is...)

volt valaki hasonló helyzetben?

20/L

2012. jún. 20. 15:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Meg. Hogy őszinte legyek, én van hogy ezt egy óriási hamburgerrel oldom meg :D Egy hónapban egyszer szinte kötelező, legalábbis nálam, ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia, de normális étrend és sport mellett nálam sima ügy.
2012. jún. 20. 21:30
 12/14 A kérdező kommentje:
fúúúú jól hangzik, most megnyugtattál :)és a zaba után hány nappal indult meg újra a fogyás kb?:)
2012. jún. 20. 23:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Vagy vele egy időben. De azért ésszel a zabával, ne két pofával! :D És nagyon ritkán, tényleg csakis kizárólag töltési indokkal! :)
2012. jún. 20. 23:37
 14/14 A kérdező kommentje:
persze, ez természetes :) 3 hónap alatt egyszer se zabáltam, sőt még csak csalókaja se csúszott be egyáltalán, nagyon szigorúan tartom, de a fogyás megállása azt jelenti, hogy most kell egy kis kilengés :D
2012. jún. 21. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!