Ti elmennétek 90 kg-osan (lány) olyan edzőterembe, ahova csak és kimondottan kigyúrt kopasz sóherek járnak, és azok barátnői?
A sóher nem az én megfogalmazásom (még mielőtt félreértés történne), hanem egy (fiú) ismerősöm, aki szintén ki van gyúrva, oda jár, és ő mondta, hogy ilyen emberek járnak oda.
Szóval egy akár hétköznapi embernek mondható sem, dagi meg főleg.
Hogy is jön össze a sóher ( = fösvény) a kigyúrtsággal??!!
Ha nem szimpi az az edzőterem, válassz másikat.
Amúgy meg lehet, meglepődsz, mert a kigyúrt emberek sem így születtek, biztosan találsz köztük normálisat, aki segít formálni a testedet.
Igaz nem 90 vagyok, de többel kezdtem.
Járok pár hete terembe, bár már "csak" 74 vagyok, tehát még van bőven rajtam.
Sosem érdekelt,hogy ki jár az adott terembe. Nem azért megyek,hogy barátokat szerezzek, vagy,hogy szimpatikus legyek bárkinek.
De ettől függetlenül velem még a kigyúrt kopasz is normális! :) Segítenek beállítani a gépet! Sőt az egyik mondta,hogy tiszteli,hogy már ennyit fogytam, meghogy nem nyugszom bele,hogy a terhesség alatt meghíztam.
De ha nem lennének normálisak, az sem érdekelne. Terembe nem beszélgetni járnak az emberek!
Akkor ezek szerint, mindnyájan elmennétek a helyemben.
Egyébként már 2 hónapja járok edzőterembe (9 kg ment le rólam ez idő alatt) csak elég messze volt,ez pedig itt lenne tőlünk egy köpésnyire. Azért szeretnék ide járni.
Ma van az utolsó napom a "régi" teremben, holnap megyek és benézek akkor az újba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!