Vannak hibák, amik elkerülésére éerdemes diéta alatt figyelni? Estém már hibába, amire felhívnád mások figyelmét?
Sziasztok!
Tapasztalatokat várok, hogy mi az, amire nagyon kell egy diéta során figyelni, és tapasztalat alapján mondod, mert te már beleestél ebben a csapdába.
Tudok ilyeneket?
Nos, minden test más és minden szervezet mással tud fogyni eredményesen. Persze vannak azért alapszabályok, de azért a "99% hibázik" nem igaz. Max az illetőnek nem jött be, de másnak lehet, hogy igen.
A 6 után nem evés nekem bejött, lement 20 kiló 5 hónap alatt. Nem lettem plöttyedt, mert mozogtam is minden nap este, és reggel is kicsit.
Amit viszont FIGYELJ, ha ezt választod: Hiába nem eszel este 6 után, ha napközben megettél vagy 2000 kalóriát, és nem mozogsz semmit. Akkor valóban mit sem ér a módszer. Nekem kiszámolták, napi kevesebb, mint 1500 kcal a megfelelő, ezért én ezt osztom el kb. 4-5-szöri részletekre, hogy az anyagcserém ne álljon és ne lassuljon le. 6 után max zöldséget eszem, vagy sovány sonkát, de csak ha éhes vagyok, én hamar megszoktam hogy nem vagyok az. Szervezete válogatja. Nekem már az esett rosszul, ha este ettem lefekvés előtt....(eléggé nem jó a gyomornak ha megtöltöd, és úgy fekszel le enni)
Tehát mozgás, és a kalórilimtet nem érdemes átlépni, vagy ha igen, akkor aznap többet sportolni.
Köszönöm az eddigieket, írjatok még, ebből tanul az ember.
Bocsánat a kérdésért, van benne pár elírás, figyelmetlen voltam, nem néztem meg mielőtt a küld-re nyomtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!