Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor veszítek több vizet? Ha...

Mikor veszítek több vizet? Ha többet vagy kevesebbet iszok?

Figyelt kérdés
Logikusnak hangzik hogy kevesebbet, de mégis sokat mondják, hogy fogyókúra alatt többet kell inni. Amúgy deréktájt nagyon sok víz felgyülemlett és már rajta vagyok az ügyön de a vízfogyasztás még rejtély számomra.
2012. jún. 19. 10:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem inkább egy kis uszógumi gyülemlett fel? A víznek át kéne mennie szervezeten, és kijönnie.
2012. jún. 19. 11:04
 2/10 A kérdező kommentje:
De igen úszógumi...és az főleg víz.
2012. jún. 19. 11:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor egy orvos kéne, a víznek nem szabadna felgyülemlenie.
2012. jún. 19. 11:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy az víz? Akkor én is vizes vagyok csupán és nem zsíros, hájas?

De hogy a kérdésedre is válaszoljak: nekem azt mondta az orvos, hogy túl sokat sem szabad inni, ha vizesedik az ember.

2012. jún. 19. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha a víz felgyülemlik, az a lábakon szokott, nem derékon. Háj az.
2012. jún. 19. 11:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az úszógumi főleg víz? Mi van??? Az főleg háj, nem víz...
2012. jún. 19. 11:34
 7/10 Smartguy86 ***** válasza:

Tévedésben vagy, a víz nem gyülemlik fel egy helyen. A sejtek raktározzák egy ideig, igen, de az nem így jelentkezik, hogy egy helyen huplik vannak rajtad :D

Régen rossz lenne, ha a víz gyülemlene rajtad, mert az azt jelentené, hogy szívelégtelenséged, vagy vesebajaid vannak.

Az szimplán zsír, háj! Az úszógumi mindig háj. A vízfogyasztást meg mindig a testsúly határozza meg, 20 kg-onként 1 litert meg kell inni, de lehet inkább több 0,5-1 literrel. Fogyáskor azért kell több víz, hogy a felszabaduló méreganyagok könnyebben ürüljenek kifele!

2012. jún. 19. 11:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne erre a pontos válasz; azt hallottam, hogy a legtöbb fogyasztó-tea meg hasonló csodaszerek is úgy működnek, hogy vízhajtó hatásuk van, és ezáltal tűnik úgy, mintha sokat fogyna az ember rövid időn belül. Na de akkor az a víz, amit kihajt a tea, valahol el van raktározódva nem?

Pedig tényleg elég hülyén hangzik, hogy az ember feleslegének egy része vízből lenne, de akkor mégis csak lehet benne valami, nem?

2012. jún. 19. 11:42
 9/10 Smartguy86 ***** válasza:

#8 - Igen, a vízhajtással történő fogyás így működik, de te is tudod, hogy az csak max 1-2 kiló, aztán ott megáll a tudomány. A szénhidrátban gazdag étkezés valamint a sós ételek fogyasztása mind megnöveli a sejtek raktározott vízkészletét. Ismétlem - a sejtek saját vízkészletét! Az ember teste nagy részben (kb 60-70%) vízből áll. A sejtek legnagyobb része víz, szükségük van a vízpótlásra is - az anyagcsere fenntartása végett is, de más folyamatokhoz is.

A vízhajtást nem lehet akármeddig csinálni, mert annak csúnya vége lenne - pl. huzamos ideig tartó hasmenés életveszélyes állapotot idéz elő. A zöld tea csak annyira képes kihajtani a vizet, amennyire azt a szervezet hajlandó megtenni (ahogy a csalántea is), nem úgy, mint egyes gyógyszerek...

Az ember alakját az izomzat és a zsírtartalom adja, a víz megkötése másodlagos - az napról napra változik. Ezért ingadozik az ember testsúlya naponta akár 1-2 kilót is, attól függően, hogy mit evett. Ez még nem fogyás viszont!

2012. jún. 19. 12:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor veszítesz több vizet, ha kimész árkot ásni.
2012. jún. 19. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!