Ha minden nap megcsinálok 100 felülést és kicsit kevesebbet eszem, lehet laposabb a hasam?
A 100 felülés szerintem tök jó hozzá. A kicsit kevesebbet eszem, nem tudjuk mit takar. :) Nasik helyett egyél sok gyümölcsöt, úgyis itt a nyár. :) Fehér kenyeret helyettesítsd teljeskiőrlésűvel, de abból se sokat egyél. Próbálj meg ebédre is inkább csirkét enni, vmi finom zöldséggel, esetleg barna rizzsel. Gyümölcsök, zöldségek, 0,2%os (vagy nem tom milyen :D) joghurtot uzsira, tízóraira. Reggelire zabpehely v. tojás. Estére, ha ebédről maradt csirke, szerintem ehetsz azt, vagy natúr joghurt + gyümölcs, vagy valami könnyed saláta. :)
Neten rengeteg ötlet van, itt is minden második kérdés ez, szemezgess egy kicsit. :)
És sok szerencsét!
A kicsit kevesebb alatt azt értettem, hogy megpróbálom nélkülözni a nassolást, a csokit és a sok cukrot.
Nagyon köszönöm a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!