Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha minden nap megcsinálok 100...

Ha minden nap megcsinálok 100 felülést és kicsit kevesebbet eszem, lehet laposabb a hasam?

Figyelt kérdés
Kicsit laposabb hasat szeretnék, de nem tudom hogy kezdjek neki.Ha valaki tud egy jobb módszert, megköszönném, ha leírná! :)
2012. jún. 18. 11:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A 100 felülés szerintem tök jó hozzá. A kicsit kevesebbet eszem, nem tudjuk mit takar. :) Nasik helyett egyél sok gyümölcsöt, úgyis itt a nyár. :) Fehér kenyeret helyettesítsd teljeskiőrlésűvel, de abból se sokat egyél. Próbálj meg ebédre is inkább csirkét enni, vmi finom zöldséggel, esetleg barna rizzsel. Gyümölcsök, zöldségek, 0,2%os (vagy nem tom milyen :D) joghurtot uzsira, tízóraira. Reggelire zabpehely v. tojás. Estére, ha ebédről maradt csirke, szerintem ehetsz azt, vagy natúr joghurt + gyümölcs, vagy valami könnyed saláta. :)

Neten rengeteg ötlet van, itt is minden második kérdés ez, szemezgess egy kicsit. :)

És sok szerencsét!

2012. jún. 18. 12:10
 2/11 A kérdező kommentje:

A kicsit kevesebb alatt azt értettem, hogy megpróbálom nélkülözni a nassolást, a csokit és a sok cukrot.

Nagyon köszönöm a választ! :)

2012. jún. 18. 12:29
 3/11 anonim ***** válasza:
és meg tudsz csinálni 100 felülést egyszerre? vagy akár ötvenet?
2012. jún. 18. 12:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen. Már több mint egy hete csiálom. Kell hozzá egy kis kitartás és sikerül. :)
2012. jún. 18. 13:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nagyon ügyes vagy. Én RR-ra tornászom, mert a felülésektől nekem fáj a farokcsontom, a 20 perces tornáit szoktam, a hasizmosat minden nap vagy másnap, a többit meg sorban. Az úgy kevésbé megterhelő és egyoldalú.
2012. jún. 18. 13:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy én is kipróbálom.
2012. jún. 18. 13:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Kipróbálhatnád esetleg a pilates-t is, youtubeon van egy csomó videó, eddig csak jót hallottam róla, ma este kezdek bele én is, majd megírom milyen. :D
2012. jún. 18. 14:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Olvastam már róla, lehet megpróbálom én is! Kíváncsi vagyok :)
2012. jún. 18. 16:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Mint ígértem - írok. Fél órás pilates videót lenyomtam youtubeon. Egyelőre azzal küzdök, hogy ne ájuljak el a székben ülve. Ez kínzás. :D (de naggggyon jól átmozgatott, érzem mindenem :D)
2012. jún. 20. 21:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, hozzá merjek-e fogni..Én még azóta is a felüléseket nyomom, de az sem rossz :)
2012. jún. 21. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!