Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 19 nap alatt 4 kg fogyás az...

19 nap alatt 4 kg fogyás az reális? 181 cm vagyok és 96kg-ról indultam.

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Csak az elején ilyen gyors, majd lelassul.
2009. júl. 5. 11:22
 2/8 A kérdező kommentje:
ez bíztató köszi
2009. júl. 5. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
én 1 hét alatt fogyok 4-et!
2009. júl. 5. 12:25
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
hosszú távon tehát mondjuk 10-12 hét után ezt a tempót nem lehet tartani, viszont így reális! Azonbn azt is kalkuláld bele, hogy fizikailag képtelenség heti 0,5-1 kgnál többet leadni zsírból, amennyivel kevesebb a súlyod az bizony izom / vízvesztés. Továbbá ez a 4 kg elég relatív, célszerű mindig reggel éhgyomorra mérni magad, mert bekajálsz és az máris dob rajtad legalább 1 kilót!
2009. júl. 5. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1-1,5 kg leadása a fogyókúra elején reális. Később lelassul a fogyás.
2009. júl. 5. 13:29
 6/8 A kérdező kommentje:

A másodiknak: lehet, hogy te egy 7 alatt fogysz 4 kg-t, de nekem legalább nem fog úgy logni a bőröm mintneked fogyás után.

Ja és nem sanyargatom magam.

2009. júl. 5. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mindenkinek más és más a szervezete / anyagcseréje, szerintem a 19 nap alatti 4 kg tök jó, szerencsés vagy! Én 3 hónapja szenvedek (én sem sanyargatom magam, viszont minden nap tornázom, és nagyon odafigyelek mit eszem) és így sikerült leszenvedni 10 kg-t.

Az tényleg lehet, hogy csak az elején lesz ilyen gyors, és utána lelassul a fogyás, de ez nem baj, ne zavarjon, hiszen úgy lesz tartós és nem úgy ha koplalással sitty-sutty ledobod a kilókat. Az olyan fogyás vissza is jön hamar.

Az egy hét alatt 4kg-t fogyó hozzászólóval pedig ne foglalkozz, mi egyzserű halandók nem mérhetjük magunkat egy ilyen szupermenhez.

2009. júl. 6. 19:55
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi az utolsónak ari vagy:)
2009. júl. 6. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!