24 kg fogyás után miért nem vagyok még elégedett? Akik ennyit vagy még többet fogytak, azok is így éreztek?
Február végén kezdtem az életmódváltásom, akkor 178 cm magasságomhoz 95,5 kg voltam.
Minden nap szigorúan 40 perc torna dvd-re+kalóriaszámlálás, aztán utána amikor beindult a fogyás, felemeltem a napi mozgást 60 percre.
Nagyon szigorú vagyok magammal, bármilyen fáradt voltam munka után, akkor is csináltam napról napra, még 12 óra után is, mert le akartam fogyni.
Most egy hete elkezdtem a napi torna mellé kocogni járni, úgy egy órát, és a tornát 40 percre csökkentettem.
Leginkább hasizomra tornázom.
Most 71,5 kg vagyok.
Mások szerint már abba kellene hagynom, de én nagyon elégedetlen vagyok magammal nagyon, nem is tudom, hogy bírtam majdnem 100 kg-osan élni, mikor még most sem tetszem magamnak.
Már a kollégáim, családom kiborít, hogy ne fogyjak tovább, de én még akarok, csak így nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!