Hízási csíkjaim vannak. Ha lefogyok ezek eltűnnek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 11:15
1/7 anonim válasza:
Sosem tűnnek már el viszont halványodnak idővel
2/7 anonim válasza:
Sajnos nem... Nekem mikr hirtelen megnőttem, akkor lettek a mellemen és a csípőmön.. A csípőmön halvány már, de a mellemnél ocsámy lilás piros:/
13/L
3/7 A kérdező kommentje:
nekem is a mellemen vannak.. 16 éves vagyok.. és szőrnyű rossz.. csak ilyen egyberészes fürdőruhát tudok felvenni csak úgy nem látszik.. és semmilyen krémmel, kezeléssel, masszírozással nem múlik el?? nemááár.:((((
2012. jún. 16. 18:27
4/7 anonim válasza:
Mivel ezek a csíkok úgy keletkeznek, hogy a bőr nem bír tovább nyúlni, ezért reped - persze lassan, ezért nem veszed észre -, ami hegesedéssel jár, így ezek a csíkok voltaképpen hegek. Nem múlnak el soha, csak halványabbak lesznek. Hol vannak ilyen csíkjaid?
5/7 A kérdező kommentje:
mellemen, vádli, comb.. de komolyan? soha? nem tehetek róla, mert nem elhíztam csak 4-5 hónap alatt 12 centit nőttem....
2012. jún. 17. 20:29
6/7 anonim válasza:
én nekem eltüntek,ott vannak de nem látszanak:)
7/7 anonim válasza:
szinte észrevehetetlenre elhalványulnak, amúgy egy 25 éves korra sz emberek nagy részének itt ott lesz ilyen uh semmi para...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!