Életmódot váltok és lefogyok. Fitness guruk: jól csinálom?
Jelenleg a legfőbb cél, hogy leadjak 20-25 kg-t. Jelenleg 19 évesen 116 kg vagyok, 190 cm magas és eddig jóformán pizzán rántott húson és egyéb szénhidrátokon éltem. Jelenleg azt csinálom, hogy felkelek 8-kor (érettségi szünet), eszek egy tál Nestlé Fitness gabonapelyhet, majd utána elmegyek egy órát gyalogolni aerob jelleggel, a pulzusomat végig olyan 150-160 között tartva. Az első kérdés az lenne, hogy mikor lenn jobb ennem? Ezdés előtt, vagy menjek el inkább éhgyomorral? tízórai jelleggel 1-2 alma, vagy répa. Ebédre két szelet csirke rízzsel, vacsira pedig össze-vissza, igazán nem is tudom mit kéne. Szerintetek? Kefír, tejföl nem játszik, elég finnyás vagyok. Edzeni pedig minden nap edzek.
Min változtatnátok? :)
fittnes müzli helyett sima natur zabpehely hozzá túró vagy sovány tej vagy proteinshake, mehet hozzá 1-2alma
ebdére még változatossák kedvéért sovány sertés, marha, pulyka, halak, máj, és zöldségek
vacsora főtt tojás, hús, hal, zöldség
túró, sovány sajtok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!