Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy barátnőmmel együtt váltott...

Egy barátnőmmel együtt váltottunk életmódot.2 hónapja, én 7 kilót fogytam. Rosszul esett amit csinált?

Figyelt kérdés

Péntek este szülinapot ünnepeltünk. Este én csak száraz vörösbort ittam 2 pohárral és ásv.vizet. Ő szokott "bűnözni", azaz nem mindig tartja be a szabályokat, de ez engem nem zavar. Én viszont 97%-ban betartom. Mielőtt elindultam itthonról a férjemmel, ettem, hogy ne éhgyomorral menjek... Ő(k) rendelt(ek) ott sültkrumplit, tortillát (éjfél körül), még ezzel sincs bajom, nem én eszem. Megkínált, hogy ha kérek, nyugodtan vegyek. Mondtam köszönöm nem, ettem mikor elindultunk, nem vagyok éhes (és tényleg nem voltam). Meg amúgy sem akartam ilyet éjfél körül enni...de ez az én dolgom. Mire a barátnőm beszól, hogy "ja, tényleeeg, Te nem eszel ilyet mert az nem update 1." mind ezt jó hangosan. Ezzel még kb kétszer "szekált", mondtam hogy nem azért mert nem az, hanem mert nem vagyok éhes, sem részeg(bár részeg Ő sem volt).

Egy pár falattól nem rontanék el semmit, tudom, de nem kívánom!

Ez rosszul esett, hiszen Ő is így étkezik, igaz van pár nap amikor nem, de ez nem rám tartozik. (tény, nekem gyorsabb és látványosabb a fogyásom).

Miért csinálta?

Tapasztalt már más is hasonló rosszindulatú (nekem az volt) beszólást?

Egyikünk sem túlsúlyos, Ő is nagyon csini (165cm 61kg), én 164cm 56kg. Mindig dícsérem, segítjük egymást, sosem éreztem negatívumot. :( Mintha szégyellnem kellene hogy odafigyelek az étkezésemre. :(

2012. ápr. 15. 13:26
 1/5 anonim válasza:
Szerintem a barátnőd csak irigykedik rád, hogy te kitartóan csinálod, és persze biztosan az is zavarja, hogy kevesebb kiló vagy mint ő. És írtad is, hogy nálad látványosabb a fogyás is... Nehogy szégyelld amit csinálsz! :) Gratulálok a kitartó munkádhoz! :)
2012. ápr. 15. 13:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Csak pont tőle nem vártam (meg amúgy sem) hogy ezt nevetség tárgyának teszi ki, amit jót lehet nevetni és gúnyolódni. :( Nem értem miért rossz, ha valaki elhatározza magát és NEM AKAR ELCSÁBULNI SEM.

Ugyan annyiról kezdtük (kiló), gondoltuk úgy könnyebb lesz, húzzuk egymást. De inkább csinálom egyedül, a család (férjem) és a többi családtag is támogat. Még ha anyukámékhoz megyünk ebédre, Ő is odafigyel, hogy pl ne csak krumpli legyen köretnek (meg rízs) hanem saláta is. Bár eszek néha krumplit és rizst is (keveset), kb heti 1szer ebédidőben.

2012. ápr. 15. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Jojj de irigy valaki barátnője :PPP
2012. ápr. 15. 13:43
 4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Azért csinálja, mert így könnyebb lesz azt mondania, hogy én azért nem fogytam annyit mint Te, mert én nem is igazán tartottam be. Így a hangsúly szerintem nem azon lesz, hogy Te kitartóbb vagy, hanem azon, hogy őt ez nem is "érdekli" . Ne foglalkozz vele, hogy mit mondott, ezt csak fogadd megerősítésnek, hogy mennyivel erősebb vagy mint ő. :)
2012. ápr. 15. 13:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Nem akarom hogy a barátság menjen rá, inkább fel sem hozom az egész étkezés témát(kiló, mit főztem-recept csere, tornák...), mert nagyon szeretem, nem akarok ezért vitát és sértődést a barátságban. :(:(

2012. ápr. 15. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!