Életmódot váltottam, de valami nagyon nem stimmel. Mit tegyek?
Már rengetegszer kezdtem el egészségesen étkezni és mozogni, ez okés volt, fogytam is, de hamar feladtam. Aztán minden kezdődött újból és újból. Lényegtelen.
Most ismét belevágtam, hasonlóan, mint eddig mindig. Azonban sokszor remegek és mikor mozgok (szobabicikli), azt sem bírom sokáig. Nem amiatt, hogy fáj vagy kellemetlen, hanem semmi erőt nem érzek magamban. Pedig próbálok odafigyelni, hogy eleget egyek. Vagy mégis kevés? Vagy valami hiányzok? Előre szólok, nem tökéletes az étrendem, nem is törekszem arra, ugyanis ez csak amolyan bevezető hét, hogy szokjam.
reggeli: zabkása (5 e.kanál zabpehely, 2 deci tej, negyed alma), zöldtea
ebéd: az mindig megvan kötve, nem én választom sajna, ma pl. borsófőzelék (kevés rántással...de volt benne) és két tükörtojás (egy sárgája)
vacsora: két szelet kenyér,pulykamellsonka, egy kis szelet sajt
edzés előtt: egy banán
Nem értem, mitől van így ki a szervezetem, tudom, hogy nem tökéletes az étrendem, de eddig soha, semmi ilyesmi nem volt velem. Amúgy étvágyam sincs, nem is kívánom a csokikat, zsíros cuccokat. Ennek örültem, de valami akkor sem oké.
Valami tipp, mit javítsak?
szerintem ez inkább lelki eredetű lehet. Velem akkor van ez amikor nincs elég elhatározás bennem hogy "na akkor most csinálom". Lehet úgy érzed hogy ennek sem lesz hosszabb távú kihatása mint az előző életmódváltásaidnak. Nekem kellett egy két olyan motiváló dolog amitől végre 100%osan elhatároztam magam.
Találd meg azt ami motivál, különben csak ilyen "tessék lássék" hozzáállással fogod csinálni és annak sok értelme nincs.
Én pl fogadtam egy barátnőmmel melyikünk éri el előbb az álom alakot :D utálok veszíteni szóval van mi motiváljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!