Életmódot váltottam, mégsem érzem jól magam, mitől lehet?
Lehet, hogy évedek, de a béldolgokat az is magyarázhatja, hogy méregtelenedsz. A beleidben lerakódott, vagy megrekedt sok méreganyag most ürül.
A többi problémára lehet magyarázat az, hogy valamiféle "függőséged" alakult ki a most elhagyott kaják iránt, pl a cukor erősen képes erre. A megvonásra a test enyhe depresszív állapottal válaszol (ez történik minden függőség esetén, koffein, étel, cukor, a súlyosabbak a gyógyszer és a drog persze).
Soha ne legyél éhes, de csinálj mindent így tovább, jó úton haladsz.
Étkezz, ha lehet helyesen és mindent. Cukrot keveset. Reggelit sokat és bármit amit megkívánsz. Ebéd rendes meleget, ha teheted. Vacsora csak könnyű. Zöldség és társai. tízórai+ebéd az is legyen mondjuk korpovit keksz vagy hasonló rosttartalmú vmi.
sok-sok gyümölcs. Nálam is mikor így elkezdtem nagyon legyengült az immunrendszerem és lebetegedtem. Val.szeg engem is eddig a cukor tartósított. :-)
Fehérjedús kajákat is egyél, mert le fog épülni a szervezeted, az energia kell, azt ne vond meg magadtól.
A gyümölcsöket se szabad ám túlzásba vinni, mert némelyikben rengeteg a cukor ( gyümölcscukor formájában ), és a többlettel nem tud mit kezdeni a szervezeted, szóval abból is mértékkel, inkább savanykásakat, mint édeseket egyél.
A kenyérféléket se szabad elhagyni teljesen, teljes kiőrlésűeket válassz a finomított lisztesek helyett.
ilyen nálam is volt
nálam az volt a baj, hogy kiiktattam a szénhidrátot
állandóan szédültem, kopogott a szemem, fájt a fejem, a sivem nagyon erősen dobogott, rettentően fárdat voltam
azóta megtanultam: reggelire kell a kenyér, zsömle, kifli (telejs kiőrlésű, rozs-ma pl ezt ettem és nekem ez javulást hozott, és így is fogyok)
próbáld ki hátha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!