Életmódot váltottam, mégsem érzem jól magam, mitől lehet?
Ha egy g szénhidrátot se viszel be, akkor a szervezeted ahhoz nyúl, ami tartaléka van, ilyen esetben pedig a májad kilöki a tartalékot, lehet, hogy ettől kell mindig a wc-re menned.
Ha nem jó az általános közérzeted, akkor vonj be egy dietetikust.
Igaz, nem írtál róla, hogy hány centi vagy és hogy hány kilóról szeretnél lefogyni?
Ez se mindegy.
165cm vagyok és 119kg
Édesítőt, nagyon ritkán teljes kiőrlésű rozslisztet használok. Azért szénhidrátot is néha fogyasztok, ez azért tudom, kell is kevés. Büszke vagyok magamra, hogy nem csábulok el, csak valahogy ezek a tünetek nem hiányoztak.
Én is hasonló dolgokat tapasztalok, de azok inkább csak a közérzet/kedélyállapotban nyilvánulnak meg. Igaz, én még csak 5 napja kezdtem el életmódot váltani, de szerintem én is hirtelen, mert 2 napja néha-néha megszédülök, és fáradtabbnak érzem magam, álmosabb vagyok, ami így vizsgaidőszakban nem valami jó...
Egyébként én 100 kg vagyok és 163 cm. Most ahogy így olvasom a hozzászólásokat itt, én is arra jöttem rá, hogy szerintem a reggelit rontom el. Csak gyümölcsöt eszem, mert egy időben csináltam a 90 napos diétát, és ugye ott is így van és akkor tök jól éreztem magam. Csak ugye azzal a különbséggel, hogy akkor utána, napközben szépen vittem be szénhidrátot, most viszont szinte egyáltalán nem. Én is meg fogom próbálni reggelire a tk-s magos zsömlét, kenyeret.
Köszi, hogy kiírtad ezt a kérdést, és köszi a többieknek a válaszokat, segítségemre voltatok!
És sok sikert az életmódváltáshoz/fogyáshoz! Kitartás sorstárs! :)
* Büszke vagyok magamra, hogy nem csábulok el
Az előző oldalon normálisan válaszoltam, de ez most feldühített. Ezt írod azok után, hogy jó sokan megmondtuk, hogy kb. mi bajod van? Arra vagy büszke, hogy ész nélkül megvonod magadtól, amire szüksége van a szervezetednek? Mert a tüneteid mind az jelzik, hogy rosszat teszel!!! Komolyan, erre vagy büszke?! Minden elismerésem az elszántságodért és a jó célért, de a rossz eszközökre való büszkeséget nem tudom támogatni. Nem bántásból írom (gondolom, sokan lepontoznak és lebunkóznak majd), de gondolkozz el azon, mit művelsz magaddal. És ne feledd: a szervezeted tudja, mi jó neki és mi nem, és jelzi! Először elhízással jelzett, most rosszulléttel.
Fogj bele valami olyan módszerbe, ami világos képet ad arról miből, mikor, mennyit fogyaszthatsz, pl.Atkins diéta.
Az Update-be csak akkor, ha szeretsz mozogni, mert ott az követelmény, holott vannak jóval praktikusabb módszerek is, ahol nem előírás az edzés, mégis fogysz tőle.
Sok sikert!
A büszkeséget arra írtam, hogy nem csábítanak el a nasik és az édességek, csak ezt nem tettem hozzá. Nem önsanyargató kamasz vagyok, ésszel csinálom, eszek rendesen, csak a szénhidrát a kevesebb, ennyi.
milyen diéta az olyan, ami nem kívánja mellé az edzést és a sportot? Erre most kíváncsi vagyok. A 90naposat nem tudnám csinálni, mert az, hogy én egy nap csak egyfélét egyek az részemről kínzás, meg reggelire csak gyümölcsöt..na nem, azt úgy ahogy van ki is rókáznám.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!