Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Életmódot váltottam, és alig...

Életmódot váltottam, és alig fogyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14,5 éves lány vagyok,163cm és 52-53kg.Régebben elég vékony voltam akkor jól éreztem magam a bőrömben,de most nagyon zavarnak a pluszkilók :( .Fél éve hogy heti 3 szor úszok 1órát + 1 szer futok 1 órát,és nem eszem "szemét kajákat" pl:csoki,cukor,fehér lisztből készült pékáru.Üdítőket sem iszom,csak vizet,teát,és kávét,napi 4-5 ször kicsiket ettem,azt hittem ettől fogyok,de csak egy pár centit fogyott a combom meg a hasam,kilóba meg semmit,még mindig kövér vagyok.Mit csinálok rosszul? Miért nem fogytam többet?Tudom hogy nincs extrém túlsúlyom,de más is célozgat rá h fogyni kéne.Pl a nagynéném szerint is duci vagyok azt mondta h kb 46-48 kg-nak kell lennem h normál legyek,meg múltkor azt mondta : olyan szép kislány lennélha vékonyabb lennél.Tegnapelőtt apa megmért 53 kg voltam,és kérdezte h köveket dugtam a zsebembe h ilyen nehéz vagyok?Ez elég rosszul estt.De ami még jobban idegesít h nem fogyok pedig életmódot váltottam.Mit kéne tennem?Valami szigorúbb diéta jó lenne?Hány kalóriát kéne ennem hogy lefogyjak végre?Bocsi h ilyen sokat írtam . ha valaki tud vmi jó módszert segíten.Kösszi.
2009. jún. 17. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
jaj uristen:D tudom mit erzel:D enis ennyi idos vagyok:D csak en 48kg,és 158cm -_-" engem is mindenki b*sztat h de kover vagyok meg satobbi:Denis eletmodot valtottam..de azota sem fogyok.. pedig salatat eszem salataval -.- es meg kezd idegesiteni xd csirkemelletis eszem mindennap erre jo semmi valtozas:'DDD deneked soksikert:dremelem tefogyni fogsz:D
2009. jún. 17. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

elozo vok xd:d

am nemis vagy kover... enorulnek ha ennyi lennek,ilyen magassagal.. nekem sok eza kg mer kicsivok deneked jo :D naszija ^^

2009. jún. 17. 14:44
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Szia! Szerintem abszolút nem vagy kövér, a testmagasságodhoz kifejezetten jó eza testsúly. Arra vonatkozóan pedig, hogy vajon ennyi sport és ilyen étkezés mellett miért nem fogysz (hangsúlyozom nem is nagyon kellene) azt mondanám, hogy az úszástól, futástól izmosodsz, márpedig az izom is súly, nem is akármennyi, fajsúlyosan nehezebb, mint a zsír. Szóval szerintem mivel zsírt nem kell égetnie a szervezetednek, hisz kilókban rendbe vagy, így a testmozgásod izmosodáshoz vezet (bár mindenkinél így van az is izmosodik a sporttól akin sok felesleg is van, csak ott elsőrangúan a test zsírt éget).
2009. jún. 17. 14:49
 4/9 anonim válasza:
17 éves vagyok. 163 és 58 kiló :D pici felesleg jól jön a pasik buknak arra ha van mit fogni! Fenék, mell, csípő bucka! és ez nem hülyeség!
2009. jún. 17. 15:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!. 1.válaszoló:Szerintem te sem vagy kövér,jók az arányaid :D,én nagyon örülnék 48 kn-nak,remélem 1 szer sikerül elérnem xD.Ha valaki valami hatékony diétát tud írjon légyszi,muszáj fogyni,nem bírom már a többiek cseszegetését :S,de elsősorban magam miatt szeretnék fogyni,mert soványan jobban szerettem magam.Köszi az eddigi válaszokat!
2009. jún. 17. 20:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Milyen diétával fogyhatnék? Nem szeretnék így maradni
2009. júl. 15. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

anno mikor verseny sportoltam és ott szigorú mérések voltak, 163 centimhez tökéletes volt a 63 kiló. nem kell csontsoványnak lenni, ha van rajtad 3 kiló zsír, az amúgy is kell ha neadj isten beteg leszel, meg egyáltalán.

ezzel nem vagy duci el ne hidd már, mostanság tudom hogy a 45 kiló a divatos ideális testsúly de baromira nem egészséges, főlg nem 14 évesen mikor nőnöd kell, szüksége van a szervezetednek minden ásványi anyagra meg mindenre.

2009. júl. 15. 16:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de nem értem apukád miért bántott volna meg! Arra célzott, hogy milyen vékony vagy, jóval karcsúbb vagy, mint ahogy a mérleg mutatja. Szerintem tök aranoysan bókolt :)
2009. júl. 15. 20:17
 9/9 anonim ***** válasza:

ne a mérleget figyeld..ha sportolsz rendszeresen akkor fejlődik izmosodik a tested kvázi több kilo leszel, de az nem háj..ne a mérleget nézd hanem a tükröt...

és a sportol formásodni fogsz hidd el...!ne ahgy abba, és tényleg ne félj ha kiloban nem látszik h kevesebb lennél, mert nyugi zsirban nem fogsz hizni ha továbbra folytatod csak egyre csinibb alakod lesz(formásabb)ettől ne ijedj meg!

2009. júl. 16. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!