Meglátszik az, ha 8 kilót lefogyok?
Kedves utolsó, már megint tévedsz, mint már annyi kérdésnél. 1500kalóriás étrendet tartottam, ami mellett napi 1-2 órát sportoltam és teszem a mai napig. Nagyon jó fejnek hiszed magad, hogy mindenkiről látatlanban ítélkezel. Kicsit nézz már magadba, mielőtt osztod az észt minden egyes kérdésnél. Nem egy ostoba tinivel van dolgod, megadhatnád látatlanban is a tiszteletet, egy másik ember társadnak.
30 éves vagyok, nem vagyok naiv, nem koplaltam és amennyi időm jutott és jut a fiamtól, akit mellesleg egyedül nevelek, igyekszem sportolni. Azért köszönöm a lebecsmérlő véleményt.
Már bocs de nem én nem látom a változást magamon. Az meg, hogy 1500 kcal, az elég tág fogalom. Meg lehet enni ennyit zöldség-gyümölcs-hús és jó CH-ból is, meg meg lehet enni babkonzervből meg hamburgerből féladagokkal is...
De az is lehet, hogy önképzavarod van és azért nem érzed a változást. 8 kiló látszani szokott akárkin.
Az 1500kalória nagyjából így néz ki:
Reggelire tk kenyér+sonka+zsírsz.sajt/zabpehely almával, fahéjjal
Tízórai: alma, narancs, eper...(tehát gyümölcs)
Ebéd: főtt étel, nem főzök külön magamnak, viszont igyekszem egészségesen főzni, márcsak a fiam miatt is.
Uzsonna: gyümölcs, v. zöldség. Ha zöldség, akkor azt nyersen szoktam, valamilyen natúr joghurtból készítek hozzá mártogatóst.
Vacsora: túró, zsírszegény sajt, kefír, joghurt (ezt ízesíteni szoktam idény gyümölcsökkel, most éppen eperrel)
Edzés: nem mondom, hogy maratoni futó, vagy olimpikon lennék, ezért a következő. Futás, szobabicikli, taposógép, Tatarek Rezső 60 perces tornája.
Nem azzal van a gondom, amit írtál, hanem ahogy írtad. Az, hogy nem látszik rajtam a fogyás, az valószínű az én hibám, vagy, mert talán előtte sem voltam igazán kövér. A ruháimon látszik. ill. centikben a különbség: -7cm derék, -6cm has, -4cm csípő, -4cm comb.
Én 168 cm vagyok és amikor 80 kg voltam elkezdtem fogyózni. Amikor lement 6 kg már mások is észrevették. Szóval igen, látszani fog!
Azóta elkanászodtam, visszaszedtem, de újra nekiálltam fogyizni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!