Július végén táborba megyek. 165 cm és 71 kiló vagyok. :(((
Nem fogok tudni addig jól kinézni pedig egy új közösségben kell az új belépő és a csinos megjelenés :(((
Nekem viszont a csipőmön meg az arcomon látszik hogy nem 50 kiló vagyok :((( A pasik rám se fognak nézni :(
Mit tehetnék? Ne menjek el?
2012. jún. 14. 20:08
1/9 anonim válasza:
akkor ennyi erővel az utcára se menjél ki! üljél otthon, zabálj, és sajnáltasd magad!
2012. jún. 14. 20:11
2/9 anonim válasza:
Priviben küldesz egy képet?
Mert akár nézhetsz ki jól is ezekkel az adatokkal, láttam olyat nem egyet.
Attól függ, hogy oszlik el.
De a cukros, fehérlisztes meg zsíros dolgokat mellőzd, meg heti 3-4 alkalommal valami mozgást iktass be, már jobb lesz, hidd el:-)
2012. jún. 14. 20:11
3/9 anonim válasza:
Mozgás + egészséges táplálkozás.
Kevés nagyobb közhelyet találtak ki eddig, de ha tetszik, ha nem, ez van.
2012. jún. 14. 20:15
4/9 anonim válasza:
én úgy fogytam hogy nem ettem cukros dolgokat nem raktam semmibe se cukrot, még a teába se,+ nem ettem fehér sőt félbarna kenyeret sem.helyette abonett vagy cisnáltam magamnak kenyeret tönkölylisztből
ha almaecetes vizet iszol reggel éhgyomorra akkor az segít a zsírbontásban , plusz a zöldtea is fogyaszt, ha otthon ülsz egy helyben és zabálsz tovább nem fogsz lefogyni azért még van másfél hónapod tegyél érte hogy leadj pár kilót! ugrálókötelezzél
2012. jún. 14. 20:20
5/9 anonim válasza:
sportolj, amennyit csak bírsz minden nap és mellette egyél 2-3 óránként, de csak pár falatot és nagyon kevés kalóriatartalmút.. vagy néha ne is egyél semmit, csak igyál.. nem túl egészséges, de ha folyamatosan csinálod a táborig akkor lefogysz addigra
2012. jún. 14. 20:46
6/9 A kérdező kommentje:
Jó lenne... nagyon boldog lennék ha sikerülne :S Szorítsatok!
2012. jún. 14. 20:50
7/9 anonim válasza:
Július vége? Van addig még egy csomó idő! Egyáltalán nem késő belekezdeni, van legalább hat heted, azalatt egészségesen akár 6 kilótól is megszabadulsz, és akkor lehet, hogy az arcodon már kevésbé látszik. Hajrá!
2012. jún. 15. 08:15
8/9 anonim válasza:
Ha mégsem a tervezett az eredmény akkor se keseredj el.. Lehet ducin is nagyon csinosnak lenni, csak meg kell hozzá tanulni öltözni.. Van kövér barátnőm, bomlanak utána a pasik annyira lenyűgöző a stílusa..Nézd csak meg az énekesnőt Adele-t is..:)
2012. jún. 15. 08:55
9/9 anonim válasza:
küldjél már képet! olyan kíváncsi vagyok. így nehéz megállapítani h hogy nézhetsz ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!