Van olyan tabletta, ami segített már itt valakinek a fogyásban?
Figyelt kérdés
Természetesen testmozgás és diéta mellett.
Nem olyan emberek válaszaira vagyok kíváncsi, akik azt mondják, hogy a tabletta önmagában nem segít!!!
Tehát tapasztalatok, akiknek segített valamelyik tabletta?
2012. jún. 14. 15:26
1/1 anonim válasza:
En 3 felet szedek, buzakorpa tabletta ami elvileg ehsegcsokkento, almaecet kapszula, ami elvileg anyagcsere folyamatokat gyorsitja es ehsegcsokkento, es multivitamin tabletta. Mivel mellette kemenyen edzek es koplalok, nem tudom ezek mennyit segitenek, szerintem nem sokat, de minden ilyan tablettanak van placebo hatasa, azaz ha hiszel benne, segit. Ne becsuld le a placebo hatast foleg ehsegcsokkentok eseten. En szedem es tenyleg kevesbe vagyok ehes....altalaban, de neha meg igen. Ez pszichologiai dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!