Mellnövelés természetes úton, műtét nélkül? Bevált valakinek valamilyen módszer, tabletta, kenőcs?
"Sziasztok lányok. Meg szeretnék veletek osztani egy nekem már bevált módszert amivel nem egész egy hét alatt 2cm.t nőtt-duzzadt a mellem. Ezt a módszert emailen kaptam egy mellnövelő és egyéb termékeket árusító helyről. Akit érdekel szerintem próbálja ki ráadásul ingyen van.
Íme a leghatékonyabb gyakorlat:
Lélegezzünk mélyet és tartsuk benn a levegőt 6mp-ig eközben pedig szorítsuk össze a tenyerünkkel a mellünket. (Nem összenyomva középre. Csak markold meg. Befeded a két kezeddel a melled és összeszorítod, mint egy szivacslabdát. Mindkét kézzel külön-külön. De azért óvatosan. Nem szabad fájnia. ) Ha letelt a 6mp, fújjuk ki a levegőt, lazítsunk tenyerünk szorításán, és alulról felfelé irányuló mozdulatokkal finoman labdázzunk a mellekkel egy kicsit, (ezt úgy csináld, ahogy neked jólesik. De ezt is egyszerre. Csak lazítasz a szorításon és egyszerre labdázol vele, mindkét kézzel.) A gyakorlatot végezzük alkalmanként 6szor. Pár hét múlva látni fogjuk a hatást. Nos ezt a receptet kaptam."
A neten akadtam rá, nálam 2 nap után szemmel látható lett a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!