Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes fogamzásgátló tabletta?
Ha tudnád,hogy hogy működnek a fogamzásgátló tabletták,akkor nem kérdeznél ekkora hülyeséget.
"tartalmaz hormont de az nem "mű" hormon hanem olyan mintha belőled kivennék és visszaraknák"
Akkor elöbb ki kellene "venni" :D :D
Látom, kaptál okos válaszokat... :) Én is hallottam ilyenről, de semmilyen tapasztalatot nem tudok írni róla, senkitől sem hallottam infót, aki használta volna. Itt a weboldal róla: [link]
Amúgy mit mondott a nőgyógyászod végül (látom, elég régi a kérdés). Mert kíváncsi lennék rá, így utólag.
Nem egészen értem, hogy miért ellett lepontozni a válaszom.
Ilyen fogamzásgátló tabletta nincsen! Méghozzá azért nem, mert az igazi nemi hormonok túl gyorsan lebomlanának és nem lenne hatásuk, ezért a tabikban muszáj olyat alkalmazniuk, aminek lassabb a metabolizmusa.
A gyógynövényes dologról: Hát próbálja ki, aki akarja. Erősen kétlem, hogy egy növényben pontosan ugyanolyan hormon lenne, mint bennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!