Lehetséges ez? Vagy csak beképzelem?
Figyelt kérdés
Fogyókúráztam, lefogytam 30 kg-ot, de az "úszógumi" ott maradt hiába fogytam. És most másfél hete mindennap 4-szer edzek "úszógumira" és ma megmértem a derékbőségem és 4 cm-el kevesebb, mint amikor elkezdtem. Lehetséges ez, hogy ilyen gyorsan jön le edzéssel? Előre is köszönöm a válaszokat.2012. jún. 13. 14:34
1/2 anonim válasza:
a mérőszalag által mutatott számot nemigazán lehet képzelni, hacsak nem vagy diszkalkuliás :D max más ponton méred a csípődet, én se tudom megjegyezni általában, hogy hol.. azt szoktam, hogy a legutóbb (pár hete) mért értéknél megfogom a szalagot, körbetekerem a csípőmön, és ha nem feszül sehol, az azt jelenti, hogy fogytam :)
2/2 A kérdező kommentje:
Ez nem is rossz ötlet :) Köszi a tanácsot.
2012. jún. 14. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!