Megosztanátok a tapasztalataitokat a 13 napos diétával kapcsolatban?
Üsd be a google-ba.
Én úgy tudom hatásos,viszont egy évben egyszer max kétszer lehet elvégezni.
Nemtudom,hogy betudnám e tartani...két hét az sok idő,ideges szoktam lenni,ha nagyon éhes leszek :)
Semmi gáz, itt a leírása. Még nem kezdtem neki, agyilag próbálok felkészülni rá, de ha sikerül, arról is szívesen beszámolok.
Baromság. Fizikai képtelenség 2 hét alatt ennyit fogyni zsíróbl. Max kiürülnek a beleid, megy izomból, de zsírból nem sok.
Miért nem cisnálsz rendes diétát?
Amiben nem 13 nap alatt, hanem 2-3 hónap alatt fogysz 10 kilót. Egészségesen, tartósan, zsírból. Hm?
Gondolom nem 13 nap alatt híztál meg.
Na mi van jön a nyár és mindenki két hét alatt akar csodát? :D Ne várj ettől a diétától semmit, tavaly nyáron megcsináltam, 4 kilót "fogytam" persze nem zsírból, majd kétszer annyit visszahíztam...
Inkább adja magadnak több időt és normálisan add le a fölösleget hogy legyen is értelme... azóta nekem is megjött az eszem és a téln leadtam 15 kilót, így most szép lettem a nyárra :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!