Van aki elkezdeni velem az Insanity 60 napos edzesprogramot?
Figyelt kérdés
Jovoheten szeretnem elkezdeni es kivancsi lennek van-e valaki aki velem tartana.(kezdo vagyok :D ) Aki nem tudna mi az .. a google a baratod.:)2012. jún. 9. 17:40
1/7 anonim válasza:
3. napnál járok erről lemaradtam xd
2/7 anonim válasza:
én is jövő héten szeretném kezdeni, de nem tudok angolul...:S
de ahogy elnéztem, ki lehet sakkozni, hogy mi hogy van, csak a leírásokat nem értem. te milyen magas és hány kg vagy? mennyit szeretnél fogyni? mit vársz a programtól? eddig is sportoltál?
3/7 A kérdező kommentje:
nem kell ehhez angol tudas csak csinalod amit latsz:D
en 170cm vagyok es regen 59 kg voltam de "hala" a jojo effektusnak most 74 kg , elotte Rubint Rekaztam aztam talaltam ezt a mostani videot es nagyon erdekel , es most normalisan akarom elkezdeni
a kitartas mar megvan :D
2012. jún. 10. 03:55
4/7 anonim válasza:
Hali!
Honnan lehet megszerezni a dvd-t????
5/7 A kérdező kommentje:
en letoltottem ^^
2012. jún. 13. 04:18
6/7 A kérdező kommentje:
insanity 5. nap
meg elek :D
2012. jún. 15. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!