Nagy a fenekem, kikészít, mit tegyek?
Figyelt kérdés
január óta 8 kg-t fogytam,nem eszem kenyeret,se tésztát csak hétvégén megengedek magamnak egy kis lazulást.Jó pasik mondták,hogy:arca gyönyörű,felsőteste gyönyörű,szép lány,de ha seggét meglássuk húha.. az katasztrófa. :S én már ne birom tovább.Heti 2x járok aerobicra érzem h keményebb lett meg kerekebb,de olyan nagy.Mit tegyek? :( 16/L2012. jún. 11. 19:45
2/7 anonim válasza:
húha, ez aztán a nagy fenék... :D
ha tényleg ilyen hátsód van, akkor inkább örülj neki
mellesleg mit szóljon akkor Nicki Minaj? :D neki van aztán méretes hátsója, pedig máshol vékony
20/F
3/7 anonim válasza:
Szerintem tedd azt,hogy ugy oltozkodsz,hogy ezt kihangsulyozod
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat!Szerintem nagy!:D ám görkorizás jó rá?
2012. jún. 11. 21:38
6/7 anonim válasza:
Ha én Te lennék, qrvára tudnám értékelni, rohadtul irigylem az ilyen alkatú csajokat...
7/7 anonim válasza:
Guglizz rá a Brazilian Butt Liftre ;) Az pont popsira van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!