Elmenjek kivizsgálásra? Vagy ez még normális?
6 hónapja szültem.
Kb. 4 hónapja fogyózom, eddig kb. 20 kg ment le, de még majdnem ugyanennyi van rajtam.
A gondom,hogy több,mint egy hónapja, inkább már másfél nem mozdul a mérleg.
Tudom,hogy be tud állni a fogyás, de ez már túl sok időnek tűnik!
Főleg úgy,hogy egy hétig most egy vírus miatt ment a hasam, alig bírtam enni a mérleg mégis ugyanannyit mutat.
Lehet,hogy valami más gond állhat a háttérben? Gondoltam pajzsmirigy alulműködésre, de azon kívül,hogy nem fogyok, más tünetem nincs!
Ti elmennétek már kivizsgálásra vagy még várnátok?
köszi
Nem írtad, mit értesz fogyókúra alatt. Nagyon sokan rosszul csinálják, mert ilyen koplalós divatdiétákkal próbálkoznak. Ha éhezteted magad, akkor természetes, hogy megállsz a fogyásban, vissza is fogod hízni, ami lement eddig.
Szopatsz?
Köszi!
Nem szoptattam sajnos. Próbálkoztam, de nem volt tejem!
Fogyókúra alatt értem,hogy csak reggel eszem szénhidrátot, ebédre hús salátával, este gyümölcs,joghurt!
Heti 4-szer elliptikusozom 50-60 percet!
Nem értem mi a baj?
Tízórai, uzsi van?
Lehet a szervezeted hozzászokott az alacsony kcal bevitelhez. Hallottam olyanról,akinek egy pizza segített ismét beindítani a fogyást. De! A csalónapon ne pizzát egyél, hanem zöldséget gyümit tk dolgokat így a szervezet érzékeli hogy többet kap => beindul ismét a fogyás.
Köszi!
Tejem nem azért nem volt, mert két hónapig,amíg próbálkoztam nem fogyóztam és nem is mozogtam!
Uzsira eszem minden nap friss gyümölcsöt, meg este is és natúr joghurtot.
Én ilyenkor már nem bírok nehezebbet, mondjuk húst enni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!