Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 169/ 69 vagyok. Hogy lehet...

169/ 69 vagyok. Hogy lehet hogy anyukám,167 cm re, és 68 kg val, vékonyabb mint én?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy anyukád nem a "hasán kövér", hanem mondjuk a combján.
2009. júl. 3. 10:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk én nem a hasamon vagyok az....hanem csipőm, combom, cicim,
2009. júl. 3. 10:13
 3/12 anonim válasza:
vagy lehet h neked vastagabb a csontozatod ,mint anyudnak
 4/12 anonim ***** válasza:
Sokan nem tudják,de sokat számít a csontozat is.Volt kolleganőm,aki magas volt és kövér,egy másik alacsonyabb nála és soványabb, a súlyuk mégis egyforma volt.A soványabbnak erős csontozata volt.
 5/12 anonim válasza:
előző válaszadó vagyok kicsit elnéztem a kérdést..szóval fordítva gondoltam h anyud lehet h vastagabb csontozatú
2009. júl. 3. 10:15
 6/12 A kérdező kommentje:

Akkor elvileg az ő csontozata vastagabb, mert ő mégis vékonyabb..én ezt nem értem....

tudom, h nem a kiló számít, de h ennyire?

Akkor miért teszik fel sokan a kérdést, hogy X cm vagyok, Y kg, jó ez így??

I)gazából erre is fel szerettem volna hívni a figyelmet.

2009. júl. 3. 10:16
 7/12 A kérdező kommentje:

Pedig nekem úgy tűnik, hogy az én vállam szélesebb...:S cicim nagy..ami nem érdekes

de a combja is olyan vékony:S

de megmértem, és méágis csak 3-4 cm rel vékonyabb enyémnél, de ha ránézek, nem úgy tűnik...

2009. júl. 3. 10:18
 8/12 anonim ***** válasza:
nem csak a kilók számítanak. én pl tavaly nyáron is ennyi kiló voltam mint most , mégis sokkal jobban néztem ki mert inkább izmosabb voltam mint hájas..szóval anyukád hehet izmosabb mint te
2009. júl. 3. 13:25
 9/12 A kérdező kommentje:

Ari vagy...anyu elég vékony testalkat..nincs rajta izom....

nekem viszont tényleg van, lábam főleg....

tényleg nem érteem már

2009. júl. 3. 13:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Anyukádnak biztos hogy erős csontozata van,és ezért tűnhet kevesebb kilónak mint amennyi.Én is így vagyok ezzel,mindenki sokkal kevesebb kilónak tippel mint amennyi vagyok.Szóval tényleg nem a kilók számítanak.
2009. júl. 3. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!