Fiúk! Titeket nagyon zavarna ha a barátnőtökön lenne 20kg felesleg? Elhagynátok emiatt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 19:23
1/6 anonim válasza:
Engem zavarna. Nem hiszem, hogy így egyáltalán eljutnánk addig, hogy a barátnőm legyen.
2/6 anonim válasza:
Feleségemen van annyi, mindkét gyerek után 10-10 kg maradt rajta. Nem fogom ez miatt elhagyni, sőt így is imádom!
:D
3/6 anonim válasza:
Nem engedném, hogy elhízzon, én alapból az egészséges étkezés híve vagyok. Apa sem engedte sosem elhízni Anyut, tehát szerencsétlen Anyukámnak a fél élete a fogyókúrával telt. Mert vagy túl sokat evett, vagy aztán túl keveset, és beállt a jójó-effektus, mai napig nem fogadja el az egészséges diétát. Szóval Apa mindig piszkálta, ha felszedett 10 kilót, így mindig egyből leadta. Aztán elváltak, rá 3 évre Anya 81 kg lett, most is annyi, kb 55 lenne a normális, és most itt sír, hogy bezzeg Apa nem engedte volna, hogy elhízzon, ellenben a mostani pasiját nem érdekli, nem szólt semmit, csak dicséri mai napig. Anya most már az utcára sem akar kimenni, nem boldog, tönkretette ez a súlyfelesleg. Hiába mondom, hogy oké, tök jó lenne a fogyókúrája, csak nem kéne minden este meginni 2 doboz sört, ami minimum 1000 kalória, ha nem több.
4/6 anonim válasza:
vagy anyukád olyan nyomásban élt eddig, amit most végre elengedett... én hagynám el azt a férfit, aki közölné, hogy fogyókúrázzak....
bocs, hogy lányként válaszoltam, de a 3. hozzászólás kiverte a biztosítékot...
5/6 anonim válasza:
nos ha már szeret az ember valakit és ő közben kezd el hízni szerintem azért nem feltétlen ez fog véget vetni a kapcsolatnak hanem inkább az hogy a nő mondjuk önértékelési gondokkal küzd féltékeny lesz lustább lesz kisebb lesz a libidója ilyesmik. De ha a párom elhízna akkor sem hagynám el csak ezért mert szeretem a lelkét kiegészít ő a társam. És ha mondjuk szex közben is most már 9 év után nem a teste a legfontosabb hanem az hogy mit és hogyan csinálunk:)
6/6 anonim válasza:
barátnö volt a kérdés nem feleség. ha alapbolannyi van rajta nem is jövök vele össze. ha meg az alatt hizik meg mig járunk , akkor nem amiatt mert 20kiloval nehezebb ,hanem mert vinnyog emiatt és semmit nem tesz, és eböl is ltászik hogy szarik az egésségére,normális esetben nem hizik az ember 20kilót a semmiböl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!