Aki már próbálta, annak mi a véleménye a shaun t insanity edzésprogramról?
Figyelt kérdés
Van egy pár barátnőm aki mondta hogy rengeteget fogyott ezzel. Most itt töltöm éppen, csak meg szeretném kérdezni hogy akinek volt már hozzá szerencséje, az mit gondol róla? Bírni fogom, mert rendszeresen úsztam vagy 10 évig, csak anyagi okok stb... Szóval mi a véleményetek róla? >.<2012. jún. 7. 16:48
1/7 anonim válasza:
Nem ismerem az edzés módot, de bármivel le lehet fogyni csak be kell tartani a megfelelő étrendet és a rendszeres mozgást. Ha heti 3X-ri futás is fogyaszt. Leginkább az étrend számít hogy ne egyél olyat amiben sokat szír+ szénhidrát. Am itt egy képlet: fogyás=akaraterő
Aki fogyni akar az leszarja ha fáradt vagy van valmi baja. Csinálja és meg lesz az eredménye.
2/7 anonim válasza:
Én állítom hogy ez a leghatékonyabb módja a fogyásnak. 30 perc alatt annyit izzadsz, mit amennyit eddigi életed során összesen. És közbe izmot is épít.
3/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam. Gyilkos, de nagyon jó :D
2012. jún. 10. 21:03
4/7 anonim válasza:
Én már lassan végzek a programmal,hát bizony,h.kialakult a szálkás enyhén kockás hasi!!!
5/7 anonim válasza:
sziasztok,linkelnétek olyan magyar oldalt,ahol levan írva hogy melyik nap mit kell és hogy végezni és le is lehet tölteni?
csak angolul találtam meg a leírást és nem tudok angolul
6/7 anonim válasza:
sziasztok!
Kedves Kérdező!
El tudnád nekem küldeni linkben, hogy honnan töltötted le? köszi! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Torrentről tölttöttem le utolsó. :) insanity címszóval :P
Utolsó előtti:
Öhhm... mind 1
2012. okt. 2. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!