Ismerőseim és párom és szüleim véleménye szerint baj van a fejembe?! Többi lent
172 cm magas vagyok és 59-60 kg. Nem érzem jól magam a bőrömben nagyon kövérnek látom magam. Semmi ruha nem tetszik rajtam. Elég izmos vagyok sokat sportoltam talajtorna, foci, lovagolok (kockás a hasam stb..). Csontjaim nagyon erősek elég sokszor tapasztaltam már. Méreteim: Derék: 70cm-er. Csípőm: 88 cm. a combom legvastagabb része:62 centiméret. Szerintetek is kövér vagyok? Vagy esetleg hogyan tudnám elfogadtatni a testemet magammal? Kérlek titeket normális válaszokat írjatok!
Egy 18 éves Lány :)
a vastag csontú nagydarab és a vékony csontú alacsony csontváza között kb 2-3 kiló van,uh erre nem lehet fogni semmiképpen.
testzsírt mérj és írd meg az adatot.
a kockás has meg egyértelműen az alacsony testzsír jele,ami meg azt engedné feltételezni ilyen adatok mellett,hogy bombázó vagy és fitnesz,vagy szépség versenyen kellene indulnod.
tehát a kérdés kamu.
Az ideális testtömeg index: 18,5 - 25.
Adataid alapján a tied: 20,2812331.
Segítő szándékkal javaslom, nézd meg a következő oldalt, és gondolkozz el rajta:
#4 - te pedig anorexiás, ha ilyen adatokkal kövérnek véled magad, menj orvoshoz!
Kérdező, szerintem okés a súlyod, ha izmos vagy, meg pláne, mert az nehezebb, mint a zsír.
Eredmények:
A testzsírod: 18.37 %
Zsír tömege: 10.84 kg
Zsírmentes testtömeg: 48.16 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!