Kinek mi a véleménye a Norbi update-ról?
*Azzal csinál pénzt hogy megmutatja az embereknek amit maguktól is tudhatnának.
Ha maguktól tudnák, nem lennének kövér emberek és Norbinak bizony felkopna az álla. Senkit nem kényszerít sem Norbi, sem más, hogy hízzon el, és arra sem, hogy vegyenek Norbis cuccot. Ez EGY módszer, amivel le lehet fogyni, de NEM az EGYETLEN.
*a nagy fenéket, semmit se tesznek értünk, csak sok mesterséges szutyokkal akarnának etetni minket.
Erről meg az a véleményem, hogy olvassátok el a manapság kapható élelmiszerek összetételét. Ugyanolyan szutyok, mégsem szidja senki. Mondok példákat, jó?
- csirkemellsonka... Kezdjük ott, hogy a csirkének nincs sonkája... valószínűleg ezért kell 3 soron keresztül sorolni az összetevőket, mert kell bele a műanyag, hogy a csirkemellből sonka legyen. A 10 összetevőből kb. 8-ról nem tudod, micsoda. Ezzel szemben nézz meg egy Serrano sonkát, 3 dologból áll: disznó, só és tartósítószer.
- fagyasztott sült krumpli: még cukor is van benne!!
- fagyasztott panírozott cuccok: a 100% pulykamellből készülő prémium cucc 60%-a pulykamell, a többiről nem tudod, micsoda és hogy kerül bele.
- nézz meg egy jégkrémet, és csodálkozz.
Az összetétele és minősége nem jobb és nem rosszabb, mint egy átlagos termék. Kérdés, hogy használ-e. Ez pedig attól is függ, hogy korábban ki hogyan táplálkozott.
Nekem nem jött be, a rendelt kaja, mert sokkal zsírosabban főz, mint ahogy én, és hiába volt kevesebb a szénhidrát, a zsíron behoztam a kieső kalóriákat.
A húgom 2 hónap alatt, sport nélkül leadott ugyanezzel a rendelt kajával 7 kilót, mert ő sokkal zsírosabban és cukrosabban, lisztesebben főzött - nagyobb is a feleslege.
Sokan panaszkodnak, hogy biztos valami szemetet rak a kajába, mert hogy hasmenésük van. Én tudom, mitől van hasmenésük: az édesítőtől. Vegyél egy Orbit rágót, rá van írva a csomagolására, hogy túlzott fogyasztása hasmenést okozhat. Na, a Norbis kajában ugyanez az édesítő van, csak sokkal nagyobb mennyiségben.
Ennyi.
teljesen jó.
kár hogy elrugaszkodott a kiegyensúlyozott/egészséges étkezéstől, illetve nélkülözi a fogyás alapelveit, ezekkel még jobb lenne. vagy lenne értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!