Ha főzelék formájában eszem a zöldséget, akkor sokkal laktatóbb, mint nyersen. Nem baj, ha így eszem?
Figyelt kérdés
Például a répától fél óra után korog a hasam akármennyit is eszek, de ha főzelékként csinálom (sűtítés, só nélkül, 1 krumplival), akkor 2x addig bírom evés nélkül.
Ha spenótot is csak hagymával és kicsi sóval csinálom, az is jó?
2012. jún. 6. 13:41
1/1 anonim válasza:
én barmikor megeszek barmilyen fozeléket..mi az h só nelkul?? nyugodtan sózz, ízeítsed, nem az benne a hízlalo, hanem a surítés, azt pedig úgy szoktam megoldani, h botmixerrel kiveszek egy adagot, lepurésítem és visszaontom, és máris fozelék lesz belle, mondjuk azért tejszínnel vagy tejjel higítom persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!