Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Apámnak az a gondja velem,...

Apámnak az a gondja velem, hogy nem eszek se édességet se chipset? Szerintetek?

Figyelt kérdés
ja meg hogy inkább soványabb ételeket eszek zsíroshelyett meg sok zöldséget

2012. jún. 3. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyon helyes, hogy igyekszel kerülni a "szemét" kajákat. Továbbra is étkezz egészségesen, így te biztos, hogy nem fogsz elhízni és nem lesznek elhízás miatt egészségügyi problémáid.

Ne foglalkozz azzal, hogy az apádat vagy bárki mást ez zavarja.

2012. jún. 3. 13:18
 2/7 A kérdező kommentje:
hidd el nem olyan jó élmény hallgatni 3hetente hogy mekkora b@lf@szvagyok, hogy ilyeneket eszek...
2012. jún. 3. 13:26
 3/7 anonim ***** válasza:

a nyulak állandóan zöldséget esznek meg futnak mégis pár évig élnek csak. A teknősbéka majdnem mindent megeszik alig mozog és mégis több száz évig él egyes alfaja..:)

Apádnak meg mondogasd ,hogy szoktál enni chipst ,de a zsíros kajátol hányingered van.

2012. jún. 3. 13:33
 4/7 anonim válasza:

Nem hiszem, hogy a chips vagy az édesség okozná ezt, azt inkább hiszem, hogy ezt te költötted mellé. Épelméjű ember nem rá, hanem le akarja szoktatni a gyerekét a chipsről.

Amit inkább gondolok, hogy a húsból nem eszed meg, amin háj is van, csak a tiszta húst. Ezt is csak a gazdaságtalansága miatt említheti meg. Még egyszer mondom, végig azt feltételezem, hogy apád értelmileg ép.

2012. jún. 3. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Apád lehet, hogy a saját lelkiismeretét próbálja elaltatni azzal, hogy másokat cseszeget, akik nem hozzá hasonlóan étkeznek. Talán idegesíti, ha látja, hogy így is lehetne, ahogy te csinálod – neki megnyugtatóbb lenne, ha rajta kívül mások is csipszet zabálnának csokival.

De lehet, hogy csak simán szűklátókörű, és nem fér bele a világképébe, ha valaki az egészségére vigyáz. Mert az "b*zis" vagy mittomén. (Fiú vagy?) Te ismered apukád..

Azzal gondolom tisztában vagy, hogy te csinálod jól. Neked nem kell magyarázni, hogy miért jobb a zöldség sovány hússal, mint a chips.

Apád talán meg fogja unni egy idő után a témát, és hozzászokik, hogy te már csak így nyomod. Addigis szerintem hagyd rá. Hogy oké, akkor te már csak ilyen balf@sz vagy. De ne hagyd magad!

2012. jún. 3. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Én apám is ilyen. Falra mászom tőle,de már megvan a módszerem. Úgy szoktam csinálni,mert nálunk úgy van,hogy ha kell ha nem,kezembe nyom egy csokit vagy behoz a szobámba egy zacskó chipset,és magamra hagy vele,hogy majd úgy is nekiesek. A-a.:D Nekem van egy ilyen műanyagdobozom a szekrényemben,abba szoktam tenni az ilyesmit. (az egész csokikat meg ilyeneket persze,aztán majd elajándékozom névnapra,szülinapra,ünnepekre a barátoknak,vagy elég csak bevinni a suliba,ott úgyis mindenki kuncsorog.:D A félig felbontott chipssel meg az egyéb romlandó kajákkal másképp bánok,azt igyekszem hamarabb kijuttatni a lakásból(sajnálom kidobni,de sajnos van,amikor csak ez a megoldás),vagy mikor nincsenek a konyha körül,visszacsempészem eredeti helyükre(pl a pörköltet is szépen visszaraktam,amíg ő tévézett) Tudom,nem fair,és átverem őket,és szemétség,de amiről nem tud,az nem fáj,veszekedni meg méginkább nem akarok. Szóval így oldom meg. Mikor meg velük eszem meg ilyenek,akkor megmondom nekik,hogy sajnálom,de nekem hányingerem van már a sok olajos,zsíros dologtól. Ez az óta bejön,mióta egyszer megettem,aztán eljátszottam a hattyú halálát kicsit lightos verzióban(tehát a wc előtt térdeltem hogy húú de rosszul vagyok meg ilyenek). Kell egy kis ravaszság,meg színészkedés,meg néha le kell gyűrni a lelkiismeret furdalást,de ez van.. valamit valamiért..:/

16/L

2012. jún. 3. 14:54
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2012. jún. 3. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!