30kg-ot szeretnék fogyni, lehetséges?
Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat.A 90napos fogyókúrát szeretném elkezdeni, mellette pedig Rubint Réka videóival edzeni. A diétát ma kezdtem, a reggelim egy kis szelet dinnye volt. Segítségeteket megköszönöm, és szívesen várom tanácsaitokat.
Mit tehetek még? Jó ez a fogyókúra, egyszer csináltam kb60napig, sikerült is lefogynom vele kb 9kg-ot. De most végig szeretném csinálni.
egy szelet dinnye reggelire?? na te se fogod ám sokáig bírni a fogyokúradat!! a fogyás lényege a helyes táplálkozás, és ha akkora súlyt akarsz leadni, ahhoz életmód váltás kell, tehát semmi finom liszt, cukor!!minél tobb hús, rost és víz vagy teák!!gondolom a 30kg is nem egyik naprol a masikra ment fel rád, így le is nem az egyik naprol fog megtorténni! turelmesnek kell lenni! és mozogni is hogy a böröd ne legyen csúnyaa
én most tartok a -21.kilomnal és még van hátra jó pár kg mégse siettetem.
Könyörgöm, csak a 90 napost ne!
Annál nagyobb baromság nem sok van...
Válts életmódot!
Egyél egészségesen, kerüld a lisztes, cukors, zsíros, olajos dolgokat!
Egyél sok csirkehúst, halat, salátákat, zöldségeket, gyümölcsöt(bár azt mértékkel), túrót!
Reggelire zabkását!
Ebédre csirkehús salátával
Vacsira túró, csirkesonkával.
Étkezések közt egy gyümölcs vagy joghurt
Maradj 1200-1400 kalória között.
Én így fogytam 15 kilót január- február óta, pedig nem is mozogtam semmit. Ha mozogsz is, méghamarabb lemennek a kilók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!