A jovo heten megyek (jun.16) Olaszorszagba es addig hogy tudnek fogyni foleg hasrol? Egyebkent nem vagyok tulsulyos.159 cm es 45 kg vagyok.18/L
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 18:15
1/3 anonim válasza:
Helyi fogyás nem létezik. Egyébként ez a kérdés valami vicc??? 45kg-ból egy dekát sem kéne fogynod.
2/3 Betty997 válasza:
Egy hét alatt nem tudsz lefogyni, de szerintem neked nem is kell! De ha izmosodni akarsz akkor én azt ajánlom, hogy tornázz Béres Alexandra cédéire! Szerintem a legjobb a 200%, mert ott kiválaszthatod az izomcsoportot!
3/3 anonim válasza:
Ha ekkora súly mellett ilyen kérdést teszel fel, akkor neked nem fogyni, hanem erősíteni kell. Gondolom nulla izom (az izom határozza meg az alakod), ilyen vékony kis löttyedt csajszi lehetsz. Kezdj el futni inkább, persze 14 nap alatt ne várj csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!