Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valamit nem csinálok jól?...

Valamit nem csinálok jól? Kalóriaszámolgatás

Figyelt kérdés

Tegnap összeszámoltam, hogy hány kalóriát fogyasztottam el aznap. 1100 jött ki. Ez ha jól tudom nem sok, vagy mégis?

Igazából ebben az 1100 kalóriában, nekem volt minden, semmit sem vontam meg magamtól. ( Egy zsemle, terjtermék, leves stb... és még két kocka csoki is ) Ezzel az 1100 kalóriával várhatok valami fogyást? Csökkentsem? Kezdjem el nézni a megett ételek zsír tartalmát is és azt próbáljam csökkenteni?

Nyílván a sportot sem szeretném mellékelni, igaz pár hétig még kényszer pihenőn vagyok a lábam miatt.

2012. jún. 2. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez jó volt ne csökkentsd!
2012. jún. 2. 12:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Meglátod, hogy bejön-e, működik-e. Nekem nem működött, amikor ettem bármit csak számoltam a kalóriákat, nem fogytam semmit. Mióta kiiktattam a zsíros, olajos, lisztes, cukors dolgokat mennek szépen lefele kiilók.
2012. jún. 2. 12:36
 3/3 A kérdező kommentje:
És ha esetleg kiszorítom a zsíros, olajos ételeket, de ebben az 1100 kalóriában szerepelnek kenyérfélék és nem csak az abonettek, az nagy gond?
2012. jún. 2. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!