Mit jelent, hogy "vigyázz a zsír ne épüljön bele az izomba"?
kedves első válaszoló, te meg szégyeld el magad..
attól, hogy valaki valamit nem tud, nem kell mindjárt elásnia magát. a GYIK azért van, hogy mindenki azt kérdezhessen amit akar. igaz, hogy vannak oltári ostoba kérdések is, de ha nem tetszik, akkor ugorj át rajta, nem kell rosszmájúan kommentálni.
Aláírom nem feltétlenül az ő hibája ha még fiatal és hülyékkel van körülvéve. Bocsi!
De ez akkor is megbotránkoztató, bezzeg a Toldiból egy részlet, az alapműveltségnek számít.
'desfaszom. Nettó hülyeség, gyorsan felejtsd el. A zsírból nem lesz izom, pláne nem fog beépülni az izomba, meg amúgyis miaf*sz?
Rendesen hülye aki ilyet kitalál, ne nagyon halgass rá.
Bocsánat, biztos is, hogy vannak ilyen téren hiányosságaim, épp ezért kérdeztem meg itt. Ezek szerint jól is tettem.
Azt a mondatot, hogy "vigyázz a zsír ne épüljön bele az izomba" itt olvastam gyakori kérdéseken az egyik válaszban. Tehát nem én találtam ki csak szó szerint idéztem.
Azt ne mond nekem, hogy nincs olyan, hogy zsírégető torna ezt sem én találtam ki, hanem ahova járok tornázni, ott különböző nevű tornák vannak és amelyikre járok annak ez a neve. Egyébként máshol is láttam már hasonló elnevezést. :)
Viszont azt még mindig nem értem, hogy pontosan akkor hogyan is van ez.
A zsírt folyamatosan használja a testünk még alvás közben is, van egy alap energiaszükséglete a testednek pusztán azért mert létezel. Ezt lehet valamilyen mértékben fokozni kardió ,aerob jellegű edzésekkel ,tehát futás bicikli stb, ilyenkor megemelkedik a pulzus, fokozódnak az aerob folyamatok. A zsír égése lassú és sok oxigén kell hozzá, viszont az izmoknak gyorsan kell energia az összehúzódáshoz és megvan a saját energia raktáruk, szénhidrátokat tárolnak. A torna azért fontos mert ha szénhidrátokat használsz az izmokból akkor a megevett megfelelő minőségű étel ezeket a szénhidrátokat fogja pótolni, nem pedig a zsírt. Minél jobban megedzi egy torna az izmaidat annál jobb erre a célra, de a fő hangsúly a táplálkozáson van mindig.
Tényleg nem azért akartalak leszólni mert ezt nem tudod, csak ez a "zsír fölé kerül az izom", ez volt az ami nagyon fájt.
Köszönöm szépen! :) Egyébként én megpróbálok figyelni az étkezésre is. Most egy olyan diétát kezdtem el amiben 2 óra után nem ehetek szénhidrátot csak fehérjét 6 óra után pedig semmit. Tornázni pedig heti 3x járok+ néha még itthon is rubint rékás dvdre. :)
Remélem segíteni fog. 162cm vagyok és 59 kg, olyan 5-6kgot szeretnék fogyni. 1 hónapja kezdtem el a tornát de eddig nem fogytam csak feszesebb lett a bőröm. Szerintetek mennyi idő múlva fogok fogyni?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!