Futással eltűnik a zsír a csípőmről?
Csípő alatt a popsi és comb oldalának találkozását értem, remélem jól definiáltam...
Már egész jól lement mindenhonnét a felesleg, de ott egy kisebb csomóban megmaradt és a combom első része is nagyon domború. azt mondják aránytalan lesz, ha azok a részek a futástól, tekeréstől erősödnek, szóval ezt nem szeretném. De csak lemegy a zsír, ha futok!
30 kg-t fogytam, már csak a maradék pár kg éltüntetése a cél és a további feszesedés. Míg 90 kg fölött voltam nagyon domború volt a combom első része, nem lehet, hogy csak ez a "jellege" érezhető, látható még most is majd eltűnik idővel, illetve kisebb lesz? Centiben 2 hét alatt 2 cm-t karcsúsodott a combom...
Futás, intervallum edzés a legjobb, nekem bevált, mert szépen lassan onnan is leszedte a zsírt, ahonnan nem is reméltem hogy le fog menni. :)
Kitartás neked!
Ok, most értem haza a futásból és örömmel olvasom a két hozzászólást! :)
Köszi Nektek!
Keményen... Az mit jelent? :)
Én heti 4*30 percet futok + 2*45-öt tekerek + 6*20-at edzek felsőtestre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!