Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne fogynom? Tippelhe...

Mennyit kéne fogynom? Tippelhetsz hány kg vagyok, de később leírom. Köszönöm előre a segítséget!

Figyelt kérdés

Akik csak beszólogatnának, ne is írjanak! Köszönöm.

165cm magas vagyok, 20 éves.

[link]

[link]

2009. júl. 1. 10:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, hogy nem kell fogynod semennyit. Pont jó vagy így. Bár pár fényképet még szívesen megnéztem volna. :D f29
2009. júl. 1. 11:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez így tökéletes ;)
2009. júl. 1. 11:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondta az illető, hogy tahó vagy, csak arra próbált utalni, hogy ebben a szerelésben nagyon nem látszik, hogy milyen a testalkatod. Én is megnéztem a képeket és azért nem tippeltem, mert lövésem sincs, hogy a combod kitölti-e a nacid, vagy lezseren áll rajtad, stb. No, szóval csak azt akartam mondani, hogy ne húzd fel magad egy ilyen válaszon és ne képzelj bele bántást.

Egyébként meg, amit mondtál, hogy 50-54 kg között vagy 165 centihez, az pont jó (ezek szerint valószínűleg lezseren áll a naci), de nyilván azért tetted fel a kérdést, mert elégedetlen vagy. Ha előtte sportoltál, ez nem is csoda, hiszen hozzászokhattál egy feszesebb, sportosabb testhez és csak ehhez képest nem tetszik, amit látsz a tükörben. Igazából mindenkinek ilyenkor kellene kezdeni a "tevést", amikor még nem arról szól a fáma, hogy hogyan fogyhatnék le 30 kilót, szóval jól teszed, különösen, ha a térded megsérült, mert akkor halmozottan érzi az ember a plusz kilókat! Szóval, hajrá, mozogj sokat, mindenből, amit csak elbírsz és ami nem terheli túlzottan a térdedet. Azért, hogy az is tornáztatva, erősítve legyen, legjobb, ha bringázol is, vagy úszol, mert ott nem terheli erőfeszítés közben az ízületedet a testsúlyod, (ami egyébként nem sok). Jó mozgást! Ne durcázz! :)

2009. júl. 1. 11:22
 14/18 anonim ***** válasza:

szerintem se fogyj. Járj ki kondizni, esetleg futni, biciklizni, ezektől jól lehet szálkásodni:)

174/55 L:)

2009. júl. 1. 11:36
 15/18 anonim ***** válasza:
nagyon csinos vagy, nőként ez gondolom. ha formálódni akarsz, az említett dvd-k valóban nagyon jók.
2009. júl. 1. 12:58
 16/18 Krisz85 ***** válasza:
a baj csak az, hogy sokan rosszul tippelik meg hogy mennyit kéne fogyniuk, úgyanis lehet hogy csak 2 kg ot fogynál, ennyivel mutatna kevesebbet a mérleg, de csak zsírból fogyásnál lehet hogy ezt -6 kg nak tippelnéd, jobb ha ezen gondolkodnál, amúgy szerintem átlagemberhez viszonyítva semmit se kéne fogynod, sportolóként, aki versenyeken is indul stb, ahhoz pedig nem mutat eleget a kép belőled, de tippelek hogy ahhoz még édeskevés ez a fizikum
2009. júl. 1. 14:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést.. Mi ez, önigazolás? Ha tudod hogy nincs semmi gáz magaddal, akkor miért kérdezel meg erről vadidegeneket? De gáz....
2009. júl. 2. 02:32
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Hát, természetesen nem voltam híres sportoló, (nem is ezt mondtam) de olyan iskolába jártam, ahol keményen követelték az erőnlétet. Arra voltam kíváncsi, hogy mivel egy ideje nem sportolok aktívan, milyen gyakorlatokkal kezdhetem megint, mert futni nem igazán tudok.

Csak az utolsó 2 válasz kedvéért írom mégegyszer.

Köszönöm!

2009. júl. 2. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!