Visszahíztam a súlyom. Volt már veletek ilyen? Hogy léptetek túl rajta?
Figyelt kérdés
tavaly márciusban elkezdtem fogyózni, egész nyáron csak diétás dolgokat ettem, futni jártam stb, és le is fogytam 10 kg-ot (62-ről 52re) de aztán amikor már szép vékonynak éreztem magam, kb októbertől mostanáig egyáltalán nem ettem diétásan, elszaladt velem a ló, szépen vissza is híztam a 10 kilt mind egy szálig. Nagyon elkeserít ha a tavaly nyári küzdelmemre gondolok, és hogy mindez a semmiért volt, hiszen visszahíztam. És ha rágondolok bánatomban még enni kezdek. Már elképzelni sem tudom hogy volt akkor akaraterőm ehhez.2012. jún. 1. 15:24
1/3 anonim válasza:
Ezért szokták azt mondani, hogy az áhított súly és alak megőrzése csakis valamilyen szintű életmódváltással érhető el.
2/3 anonim válasza:
Igen, ha meg akarod tartani, akkor sportolj olyat amit szeretsz és nem akarod abbahagyni.Amit élvezel is nem csak kényszer... :) És nem csak egy évre változtass az étrendeden, hanem örökre..... x"D
3/3 anonim válasza:
hallod,én is dettó ugyanígy jártam..csak én májusban kezdtem el,és ugyanígy 164cm-hez voltam 62kg,csak én 46ra fogytam le( a végén már koplaltam),most meg már visszahíztam 57-re:S de újra fogyózok..
Ilyenkor semmit nem lehet csinálni..van aki ilyen könnyen hízékony...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!