Véleményem: Utálom a főtt tojást, szerintem aki ezt végig csinálja az is utálni fogja.
Ennyi fehérjét bevinni a szervezetbe csak úgy lehet, ha semmiféle veseproblémád nincs.
Sok féle diéta van, szerintem keress másikat.
1, Ezt kellene egy 60 kilósnak és egy 120 kilósnak is ennie? Innentől kezdve nehezen lehet komolyan venni.
2, Ha hozzáigazítod a saját súlyodhoz, életmódodhoz, akkor működhet, a tojástól nem kell félni.
3, Ennél változatosabban is össze lehet állítani egy alacsony szénhidrát, magas fehérje és zsírarányú diétát.
A sárgája az nem fehérje! :D A tojás sárgája egy merő koleszterinbomba. Egy nap 9 tojást megenni úgy, hogy mellette nem eszel jó zsírsavakat... ez öngyilkosság. Főleg egy olyan középkorú elhízott embernek, akinek már baromira el vannak meszesedve az erei.
Ez a diéta baromság! A tojás egy ritka szar étel, fehérje alig van benne.
Kérdező, inkább itt tájékozódj és ne mindig a könnyű utat keresd:
Smartguy,
Én nem mondtam, hogy a tojássárgája az fehérje, hol olvastad ezt? Te írtál olyan hülyeséget, hogy az "zsír megdobja az inzulinszintet" :D :D :D
Egy tojásban egyébként 20g fehérje van, 20 g zsír, 9 tojában 180g fehérje, ez elég kell legyen egy átlagembernek.
Nekem se testszik ez a diéta, de ne hülyeségekkel támadjuk már meg.
azét ellenőriztesd a vérzsírodat öö...hetente:D xd
anya is állandóan főtt tojást eszik, napi 4-5-öt, és a triglicerinje 21 mg, amikor 3-ig normális..(a triglicerin a vérzsír egyik fajtája. a másik fajta a koleszterin.)
jaj, félreértés ne essék, nekem eszem ágában nincs ilyen diétához folyamodni:D inkább edzek, és eszek normálisan.
csak kíváncsi voltam, hogy más szerint is hülyeség- e, főleg mozgás nélkül. köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!