Hogyan lehet leadni fenékről?
Arra lennék kíváncsi, hogy fenékről hogyan lehet leggyorsabban leadni a Zsírt/húst?
Mennyi ideig tart kb.?
És, ha diétáznék, akkor menne onnan le valami?
Lábemelés, guggolás... rengeteg olyan gyakorlat van amik ezt elősegítik, vagy az én kedvencem, a hastánc.
Nemrég kezdtem el, és olyan gyakorlatok vannak benne,hogy csípőtől lefele mindenem sikoltozik :)
Pff... hastánc :DDD Jó hogy nem azt mondod neki, hogy jojózzon, az majd lefogyasztja :DDD
#3 - Vigyázz, még félreérti valaki a szarkazmusod :D
Nem szarkazmusnak szántam a hastáncot. Én 3 hónapja csinálom, minden nap 30 percet, amikor éppen időm van rá, amolyan önképző szakkör módon, de heti kétszer rendes órára is járok.
És 99 centis csípő méretről 86 centi lettem.
A fenekem is kissebb, izmosabb, mert rengeteg olyan bemelegítő és nyújtó gyakorlat van a táncban, ami elősegíti a formásodást fogyást.
A hasam is 13 centivel kissebb, a combjaim pedig 7-7 centivel vékonzabbak.
Szóval kedves kérdező ha van kedved vesd bele magad.
De bármilyen mozgás forma jó, csak ne ađ fel egy hónap után, mert nekem is voltak elkeseredett pillanataim, mikor nem láttam váltózást, és abba akartam hagyni az egészet.
De mindössze 3 hónap alatt látod mit értem el :)
Ha nem tetszik a tánc, akkor bicajozz sokat, görkorizz, guggolj vagy tök mindegy, lényeg, hogy élvezd, és ne árts vele magadnak :)
Ha gondolod, szívesen átküldöm azt a videót amivel önképző módón szórakozóm :)
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segített!
A videót meg szívesen fogadnám.
Köszönöm.
(egyébként nekem is combból, meg fenékből kellene legjobban.)
http://www.youtube.com/watch?v=cXog4ts2zgE&feature=youtu.be
Tessék ez az itthoni vidim, amiket órán tanulok azok kezdenek durvábbak lenni :P
Remélem tetszeni fog és segít valamelyest :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!