95/66/96 a méreteim.166 cm vagyok és 61 kg, mennyit kellene még fogynom?
Számok alapján arányos vagyok, én mégis egy kicsit túl nagynak látom magam mindenhol (kivéve a mellemet :D), és szeretnék fogyni még kb. 6 kg-t. A combom nagyon vastag, 54 cm és az egész lábam formátlan. Olyan buci térdeim vannak, nem tudom ,mit csinálhatnék velük, hogy eltűnjön a térdkalácsom felől és mellől a zsír.
Diétázom 1 hónapja, alig eszem szénhidrátot, csak egy szelet rozsos wasa kenyér reggelire, szinte semmi cukor, sok sovány hús, túró, joghurt, zöldség, gyümölcs, napi 3 liter víz, zöldtea, 5 után semmi kaja, max 1000 kcal/nap. Mégis alig látok magamon változást.
A sportot eddig sajnos nem vittem túlzásba. Most viszont egy hónapig itthon leszek minden nap és szeretnék valami sportba belekezdeni és rendszeresen csinálni. Konditerem, aerobic óra és egyéb fizetős sport kizárva, alig van pénzem.
Szobabicikli, legmagic van itthon, azokat érdemes használni?
Mennyit érdemes egy nap szobabiciklizni, milyen tempóban és milyen erős fokozaton?
Legmagic csak izmosít, vagy zsírégetésre, karcsúsításra is jó?
Köszi annak, aki válaszol.
22/L
Köszi szépen!
Azt még elárulnád, hogy mit értettél az alatt, hogy a zsír ne épüljön be az izomba? Erről még nem is hallottam, hogy lehet ezt elkerülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!