Le KELL fogynom 70 kg-ot! Hogyan?
Hatalmas a súlyfeleslegem:( Orvosi javaslatra kell ennyit fogynom, mert különben szívrohamom lesz, és már így is sokszor vannak gyanús tüneteim.
Hogyan csináljam? Melyik módszer lenne a leghatásosabb?
És hogyan mozogjak, ha igazából már az sem megy rendesen?:(
Kérlek szépen titeket, hogy segítsetek nekem! Tudom, hogy én rontottam el, tudom hogy az én hibám az egész, de szeretnék változni...kérlek segítsetek!:(
Ha ez megnyugtat akkor nekem is kéne, orvosi javaslatra..:)
Jelenleg Gillian Mckeith - Az vagy amit megeszel könyvét lapozgatom és készülök belevágni.
Amiatt, mert jobban tetszik az életszemlélete mint sóbertnórbinak.
Ez a nő elsősorban nem egészségi szempont alapján akar lefogyasztani, hanem amiatt hogy ne fájjon annyit a fejed, ne legyél fáradékony, stb.. Szóval nekem szimpibb :)
Magára a fogyásra meg annyit tudok írni, hogy sajna mozgás nélkül nem megy :(
Legyen az csak napi 20 perc séta, mindenesetre elengedhetetlen.
Meg nekem az vált eddigi fogyókúráimnál be, hogy senkinek nem beszéltem róla, mert különben naponta kérdezik hogy megy, és idegesít..:)
Remélem menni fog és kitartást! :)
21/L
lefogyni úgy lehet,hogy csak kb 2 ezer kalóriát eszünk meg egy nap ,az eddigi 3-4 ezer helyett,
-a mozgás : igazából, mindenféle mozgás nélkül is le lehet fogyni , ágyban fekvő emberek is lefogynak ,ha keveset esznek,de a te esetedben már fél óra gyaloglás is segítene
"Ez a nő elsősorban nem egészségi szempont alapján akar lefogyasztani, hanem amiatt hogy ne fájjon annyit a fejed, ne legyél fáradékony, stb.. "
Te nagyon okos lány vagy.
Hát elsősorban kevesebbet kell enni, mértékkel. A te súlyfelesleged mellett érdemes lenne kérni egy orvost, hogy állítson össze neked étrendet, ami személyre szabott, és tartható.
Emellett mozgásnak nagyon-nagyon jó a gyaloglás! Sétálj, kirándulj, amennyit csak tudsz! Ha ez először tíz perc, nem baj, akkor annyit. Aztán egyre többet. Futkosni nem kell, neked nem is szabad most. De sétálj!!
ha orvos javasolta, hogy fogyj le, akkor tanácsot is adhatott volna, hogy hogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!