Ideálisak a méreteim vagy sürgősen fogynom kell?
19 éves lány vagyok, 170 centi, 58 kiló
Mellbőség:89 cm, Derék: 71 cm, csípő 91 cm.
Nekem az adatok semmit sem mondanak,összhatásról egy barátnő meg úgyis csak azt mondja,hogy csinos vagyok, barátom meg sosem volt,tehát nincs aki tényleg őszinte legyen.
Köszönöm,ha valaki válaszol!
Semmi baj nincs a méreteiddel, a súlyod pont ideális, de ha két-három kilót fogysz, vagy hízol, akkor is csinos leszel. De fogyózni ne fogyózz!
Én az utóbbi hónapokban híztam sajnos pár kilót, de ugyanilyen magassághoz és kilóhoz a méreteim ezek voltak: 96-65-95. Engem is csinosnak mondtak, mikor ilyen súlyban voltam.
Az eredmény: 20,07
Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.
A legtöbb hölgynek ilyen idősen még normális a súlya, ám ez az évek előrehaladtával sajnos romlik. Ha sportol valamit, ne hagyja abba, ha pedig még nem tette volna, a legjobb időben van, hogy elkezdjen valamilyen rendszeres, egészséges mozgásformát!
A méreteid papiron ideálisak, de az összhatásról csak akkor lehet nyilatkozni, ha minimum fényképet raksz fel magadról. Az összehatás nem csak a méreteken múlik.
19 évesen nem volt még barátod? Ez azért a mai világban igen ritka.
Köszönöm a bíztató szavakat! :)
Aerobickozom, kb ez a 10. sport amit kipróbáltam már,de ez tetszik a legjobban.
És nem,nem volt senkim, a szerelem elkerül.
Akkor nem kezdek el fogyózni vagy ilyesmi:) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!