Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

tudom hogy nem vmi egészségesek amiket ettem...

reggeli: 1 szelet Cini Minis csoki.

ebéd: kb 5 ek. salátaleves, birkapöri főttkrumplival( a pöri nem volt oylan sok) egy kis szlet kenyér ( kenyeret nem eszem de ehhez muszáj volt, mert nem birom amgában a zsirosat)

utána sajnos megettem egy zacskó cheetos chipset :((

sztem ma már nem eszek! talán egy kis csresznyét de már több iylen zsiros dolgoot nem!

ballagásig szeretnék igy enni hogy naponta keveset hogy centikbe vékonyabb legyek,emellett sok vizet iszom. üdítőt nem iszom ...hetente többször tornázok táncolok.

2012. máj. 29. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez szinte csak egészségtelen dolog. Próbáld azt, hogy reggel mikor Cini Minist ennél fogsz egy szendvicset sok zöldséggel, szalámival. Tízóraira egyél almát,cseresznyét, joghurtot. Ebédnél rendesen egyél levest, főételt, nagyon kevés kenyérrel. krumplihoz,tésztához egyáltalán ne egyél kenyeret. Uzsonna: ugyanaz lehet, mint a tízórai

Vacsora: Ha semmikép nem tudod megállni azt, hogy ne egyél, akkor keveset eszel. Amit máskor ennél vacsira annak a felét merd ki. Ezután ehetsz még gyümölcsöket.

Amúgy megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Magasság? Súly?

Csak azért mert én is most ballagok és kicsit fogyón vagyok. Próbálom azt betartani, amit fenn leírtam neked. :))

2012. máj. 29. 15:16
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ.

14L/74kg/174cm

2012. máj. 29. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem nem lehetsz te olyan nagyon kövér, de nem baj ha nem eszed tele magad édességgel. Én 164 cm/70 kg. Ebből szeretnék egy 5-6 kg-t leadni. :D Akkor hajrá! :)
2012. máj. 29. 15:24
 4/4 A kérdező kommentje:

sok sikert :D

és köszönööm *-*

2012. máj. 29. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!