Ma sokat ettem?
3 tk zsemle csirkemell sonkával és egy kevés saláta főtt hallal. + 2 süti
Tudom, hogy ez nem lenne sok, de a 2 süti még belefért?
Mihez képest? Ez egy halom szénhidrát. Lehet, hogy nem sok, de egészséges alig volt benne, tk. zsemle ide vagy oda. Sok saláta kevesebb zsemlével.
Ha fogyózol, ez a menü tragikus, hozzávéve még a sütit is, akkor nagyon az.
Ha nem fogyózol, néha elmegy.
:D A sütit leszámítva, csak a zsemlében volt szénhidrát. :)
Hal, sonka, ez mind fehérje. Nem tudom, hogy ezzel mi a baj. Én csak a sütiben látok némi kifogásolni valót és nem a zsemlében. Főleg nem, ha az is teljes kiörlésű. :D
Attól mert teljes kiőrlésű a zsemle, még ugyanúgy egy csomó szénhidrát és kalória van benne, tehát hízlal. Mivel a fogyókúra topikba írtad a kérdést, feltételezhető, hogy fogyózol, gondolom ezért bátorkodta az első azt válaszolni, hogy diéta szempontjából ez az étrend nem megfelelő. Egyetértek vele. És szerintem te is sejted, ha feltetted ezt a kérdést :)
Szerintem két süti akkor fér bele, ha más szénhidrátot az nap nem nagyon eszel. Sokszor én sem bírom sajnos megállni, én viszont ezen felül 1 szelet wasa kenyeret eszem reggelire, más (sok) szénhidrátot tartalmazó ételt nem.
Jézusom... Ti most komolyan meg akartok vonni magatoktól minden szénhidrátot, csak mert van egy kis súlyfeleslegetek? Nekem is volt, le is ment 11 kg egy hónap alatt, de úgy, hogy én bizony minden nap ettem csokit és sütit is, teljes kiörlésű kenyeret is néha napján, és nem szedtem semmilyen fogyibogyót, meg egyéb undormányokat. De mellette mozogtam annyit, hogy egyáltalán nem számított, hogy délelőtt vagy kora délután megettem akár egy tábla csokit is.
Szerintem ne görcsölj rá ennyire, hogy mit eszel, az a lényeg, hogy délelőtt egyél édességet, persze ne mértéktelenül. Lelkiismeretfurdalásod viszont sose legyen. Este ne tömj magadba szénhidrátot, a többi meg mindegy, ha mozogsz mellette eleget, és a folyadékbeviteled is magas.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!