170 cm körüli lányok, mennyi a súlyotok (kg)? Jól érzitek magatokat a bőrötökben?
hát akkor én tehénnek érzem köztetek magam...
168 cm és 71 kg vok, igaz eloszlik rajtam... van, mikor jól érzem magam, és van, mikor meg tudnám ölni magam, hogy miért hagytam magam felhízi ennyire. sosem voltam vékony alkat, családi vonás...
egyszer voltam 62, de akkor furábban éreztem magam, mint most 71 kg-mal.
167 cm és 53 kg van egy kis felesleg, de nem vészes.
30N
Úristen kettő kivételével mind anorexiások vagytok, vagy/ és mentálisan betegek! 170 centihez 53 kiló??? És még mindig van mit formálni? Akkor mit szólnátok, ha 80 kilósok lennétek? Megölnétek magatokat?
Á nem vagytok komplettek. Mit kerestek ti a fogyókúrák kategóriában?
81 kilós nő vagyok, szültem egy gyereket, most terhes vagyok a másodikkal. Én sem szeretem, hogy a 172 centimhez ekkora vagyok, de sosem szeretnék 60-62 kilónál kevesebb lenni.
Jelenleg 58 kg vagyok és nagyon nem érzem jól magam... még! Általában 53 kg körül vagyok, elhanyagoltam az edzést december óta, de 2 hete újra teljes erőbedobással edzek. 52-53 kg a cél. Majd egy hónap múlva mérem csak magam legközelebb :-)
Érdekes hozzáállása van egyeseknek, ez egyáltalán nem anorexiás súly. Én izmosan, edzetten voltam 52 kg tavaly nyáron. Mindenesetre ez eléggé testalkattól függ.
Én a 171 centimhez vagyok 60 kg. Elég széles vállú, csontos alkat vagyok, nem az az "elfúj a szél" típus. Utálom, hogy normál alkatú deszka vagyok, oldalról nézve szinte tök lapos mindenem. Irigylem azokat, akiknek van valami fenekük/mellük. A lábaimat szintén utálom, a hasam legalább lapos (bár kicsit bordás). Nem tudom eldönteni, hogy fogynom vagy híznom kellene-e. Szeretnék formásabb lenni, de nem akarok pocakot. Viszont a lábaimról meg le kéne faragni. Sz*r ügy.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!